maşallah, hayırlı olsun.
Printable View
maşallah, hayırlı olsun.
Golf klübünde sıkıntı oldu sanırım buradan takip ediyoruz kardeşim kazasız belasız inşallah
Bence dodington bu kasaya en çok yakışan, biraz koyu bi dodington hatta. :)
maaşallah kazasız belasız
Keşke ilk jantlarla lastiğe kadar basabilseydiniz konfor sıkıntınız olmasaydı :) öyle daha agresif bi görünüm olurdu ama bu jantlarda güzel bunlarlada kaliteli bi görünüm olmuş gibi kazasız belasız 3.5 luk pek düşürmemiş açıkcası
Edit : diğer resimleri yeni gördüm :D basıklık tam kıvamında fakat hala ilk jant diyorum :D
doningtonlarla basabilmeyi bende çok isterdim ama malesef et değeri ve genişliği fazla geldi golfe özellikle önlerde, 3lük yayda bile sürtme yaşardım doningtonlarda, ama şuan 5lik var kafa rahat, spacerlarda var hem dolgun duruyo hem sürtme yok :)
Guzel makina masallah
kardesim masallah aracına güzel olmuş. Doningtonlar hem bildiğim kadarı ile ağır jantlar. hem et uymadığını her halinden belliydi. Fazlaca dışarıda duruyordu , güzel olmuş böyle. Spacer var mı araçta hiç taktın mı yoksa et den dolayı mı görüntü ?
çok teşekkür ederim, son fr jantlı halinde spacer var önde 15 arkada 20 mm
gözleri fettan güzel :)
http://i.hizliresim.com/xJvEAY.jpg
kazasız belasız...Maşallah
Foto boyutunu düzeltirseniz
maşallah kazasız belasız
farlar bakışları sertleştirmiş maşallah ;)
aceba nerden kaça temin ettiniz?
maşallah farlar mükemmel durmuş. önceki sayfadaki fotoda leventin megan arkadaki heralde. komşumusunuz?
yaylar nokta olmuş kazasız belasız