abim denedim ama kırmızıda araba cılız kaldı, böyle daha yakışıklı geldi gözüme:)
Printable View
günlük kullanıyorsan arabanı coil şart sana obey :) kafa basık olsa varya bundan iki kat daha güzel olar...Yada 3,5 eibach yay candır:D
Maşallah kazasız belasız kullan , yakından gördüm çok güzel araba , taze kan gibi , diriliği ben burdayım diyor tekrardan MAŞAALLAH ..
Maşallah gerçekten çok iyi duruyor kırmızı olması çok daha iyimiş :) 34 su plaka si'da çok temizdi Erol abiye sattığınızda incelemiştim çok iyidi :)
yunus sen jantları bana ver olmamış Sİ de:)
bulup çıkarmışsın gene bir çiçeği. iç döşemeler bitirdi beni. hayırlı olsun ama acilen oem jant ve yerle bir olması lazım. yükseklik korkusu var bende :)
Abi o döşemeler belimi koparttı benim, ön koltukları komple evde kızaklarına kadar temizledim bakımlarını yaptım, emek çok var:D
basarsam eskisi gibi orjinal kalmaz diye korkularım var abi, birde günlük kullanıyorum binek araç olarak:)
hava filtrem bile orjinal:)
iç-dış kondisyon oldukça iyi görünüyor.
araba da en az senin kadar şanslıymış ki kıymet bilen ellere gitmiş (:
güle güle kullan.
offf cok iyi gercekten maşallah cok temiz. kazasız belasız.
Maşllah çook çok güzell :)
Su si çok ayrı bişiydi gerçekten Erol abiden ben aldım bir aptallık yapıp sattım şuan ki hali tüplü ve öfkeli olmuş :D
http://i48.tinypic.com/2ivodg9.jpg
Maşallah kanka hayırlı olsun güle güle kullan :)
jantları değiştir bence bide k swap pfff diyorum :)