app plakaları degıstırmenızı tavsıye ederım. karakterlerı hos durmamıs.aracın orjınallıgını bozmuss bence
Printable View
app plakaları degıstırmenızı tavsıye ederım. karakterlerı hos durmamıs.aracın orjınallıgını bozmuss bence
bu arada hayırlı olsun kazasız belasız sakin sürüşler :)
abim benim... maşallah diyorum boncuk gibi.. kardeşimiz güle güle kullansın...
Araç duruşuyla, temiziliği ile kendini belli ediyor...Hayırlı olsun.Güle güle kullanın..Güzel seçim... :)
Maşallah hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız inşallah... girme orjinalci arkadaşının aklına... bozmayın şu canım arabayı... güle güle kullansın...Leylek spec te olsa gti-6 candır...
plakalar çok kötü onun dışında orjinale sağdık kalınarak dokunup ok gibi araba olabilir. kazasız belasız
Cihanlarmi aldi? Sariyerde Ug 206 dan sonra temz peugeot gormek guzel:) ben 1.4 hdi la bi geceyimde onu motora girer kesin:D
cihanın kardesi hakana aldık
bukadar yoruma dikkate elıyoruz appler acil değişiyor ve orjinallik bozulmuyor belki sadece filtre oda aslan oldugu belli olsun diye :D
Aracın abldandan yada xxx kişiden olması belgeli tertemiz olduğu anlamına gelmiyor sanırım.Aracınız güzel fakat bu tarz araçlarda bakım çok önemlidir.Araç antifirssiz kalmışsa kapağınız zamanla kendini salıcaktır.Kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
Guzel bildigim bir araba cok inceledim bindim hatta cetinkaya peugeot servidindeydi bakimlarida orada yapiliyodu AZ 306 min yanina alicaktim fiyatta anlsamadik hayirlo ugurlu olsun :)
valla ben olsam bi yay filtre takar başka da hayatta ellemezdim:)
kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah
Böyle kalsın :)
Maşallah çok orjinal duruyor.
Maşallah kazasız belasız sürüşler
bu teyzeler çok tehlikeli ne cevherler var :D :D
Maşallah gerçekten çok temiz görünüyor
Maşallah Allah nazarlardan saklasın :)