5*110'a uydurabilirseniz hemen cumartesi takalım :))
malesef uymuyor.
tüm alfa gamı 5*98, giu ve 159 5*110.
4 ay jant araştırıp da bu jantları gözden kaçırmam imkansızdı zaten :)
Printable View
Bizim seklimiz var sanırım 5x110 cular olarak haha :D
ben bu kadar yakısıcagını tahmin etymezdim bu jantların diğer baktıgın olmayan jantlar iyiki olmamıs diyorum tekrardan :)
alfa gt, 147 gta, brera, spider ve 159 hepsi çok karizmatik araçlar...Maaşallah jantlar çok yakışmış kazasız belasız kullanın çok güzel araç.
Olmuş olmuş MaşAllah.
Maşallah çok yakışıklı olmuş
Maşallah, çok güzel Allah kaza bela göstermesin
alfaların hatlarına bayılıyorum. sizin alfanız ayrı bir güzel olmuş maşallah :)
maşallah harika bir araç kazasız belasız
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
yakın zamanda planladıklarım,
komple delikli deri spor direksiyon,aynı şekilde vites topuzu.
en açık tonda cam filmi
piano black konsol
ben yorum yapmıcam . ama boyama guzel olmus
Bu araba harbi çok yakışıklı ya :D Maşallah , Allah c.c. kazasız belasız binmeyi nasip eyler .
Alfa candır ya :) burada'da maşallah diyelim tekrar :)
Maasallah gercekten cok yakisikli duruyor :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin
Volkan maşallah kazasız belasız, bu ara hep sevdiğim arabaların konuları açılıyor:D
:) teşekkürler Özgür:) sen de arabana birşeyler yap konunu güncelle de ben de sevdiğim arabaların konusunu okuyayım :icon_tup: turuncu jantlı halini canlı göremedim henüz ama fotolardan şahane duruyo maşallah.
beni biliyosun,iz pürüz,hata sinir eder uyku uyutmaz, bi de paslı demişsin bijonlarıma:ofk: :) rıdvan'a boyatacaktım da çamurluğu boyamak zorunda kalırız sonunda diye korktum hahah anladın sen:cool:
Teşekkürler. Amin hepimize.
Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim Onur. 2006'dan beri gönüllerde Alfa :)
Amin inşallah hepimize.
yorumunu biliyorum whatsappda söyledin :) napiyim 4. o.z. takımım oldu ama bu paraya daha mantıklı bir jant yoktu yavrum :) ki beklediğimden çok daha güzel oldu :)