maasallah![]()
en guzel araba & jant 2lilerinden biri benım ıcın...
*bıjon boya vs tutuyo mu? ben de sıyaha boyamayı dusunuyorum ama sıkarken felan atma yapar dıye daha gırısmedım![]()
maasallah![]()
en guzel araba & jant 2lilerinden biri benım ıcın...
*bıjon boya vs tutuyo mu? ben de sıyaha boyamayı dusunuyorum ama sıkarken felan atma yapar dıye daha gırısmedım![]()
teşekkürler Sinan. Nickten çıkaramadım ama sen olduğunu tahmin ediyorum
Şöyle ki,bijon kaliper porya detaylı temizledikten sonra aracın üzerinde boyadım sökmeden,ince bir fırça yardımıyla boyadım. Daha önceki araçlarımda da böyle yapmıştım, aracımı bahçe hortumuyla her zaman kendim yıkadığım ve tazzikli su kullanmadığım için bugüne kadar atan olmadı ama tazzikli suya çok dayanacağını sanmıyorum.
690 dereceye dayanıklı boya kullandım.
Bu boyanın kırmızı siyah ve grisi mevcut. Çok çok hızlı kuruyan bir boya.
Eğer jantlarınızı uzun süre sökmeyecekseniz aracınızın üstünde boyayın gitsin![]()
her 159 gördüğümde bir anda kendimi sahibinden de fiyatlarına bakarken buluyorum çok güzel aracınız var Allah kaza bela vermesin ş.içindeki yakıtı nedir acaba çok merak ediyorum
Kazasız belasız iyi günlerde bin volkan.Jantlar eskisine göre çok daha iyi olmuş maşallah.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Güzel araç..
Güzel günlerde kullan
Emniyet kemeri kullanmadan aracınızı hareket ettirmeyin lütfen!
Baby MPS i görmek için : http://www.techturkey.com/forum/foto...ml#post6578975
teşekkürler.
teşekkürler ömerim
saol yavrum,sana da kazasız belasız sarı şekerinle
teşekkür ederim.
siyah ve stromboli grisi 159'a çok yakışıyor. alırken siyah olmasını özellikle istedim.
gözümden kaçmışdeneyin mutlaka
Masallah kazaziz belasiz surusler diliyorum. Bende eski bir alfaci olarak alfa delisiyim. Bende kaza sonucu ayrildim 156 2.0 dan. Oncelikle hayirli olsun bende 159 almayi dusunuyorum seneye herkes sakin girme cok masrafli deniliyor 159 lar icin dogru mudur. Bizde 156 aldigimizda on takim salincak dayandiramiyorduk. Ciddi masraf yapiyorduk.159 lar nasil gerci fazla bir zmn olmamis alali ama az cok bellidir . Beni bu konuda aydinlatirsan mutlu olurum.
haftasonundan bir kaç kare;
![]()
yani alacağınız 159'a bağlı.
çok bakımlı 159'da var , haşat 159 da var.
ben ekimde aldım.benimki mükemmel bakımlıydı diyemem, aldığımdan beri boyasına, göçüğüne, solan logosuna ıvırına zıvırına masraf ettim.
şu anda termostat değişimi 200 TL , ve yaza doğru da debriyaj değişimi istiyor (500 TL)
bir de hiç bir arabada görmediğim (gerçi araştırmalar sonucu GM üretimi araçlarda olduğunu öğrendim) , debriyajdan ayağımı çekerken debriyaj pedalının yayı koptu pedal hafif aşağıda duruyor. böyle de kumanda ediyor ancak komik bir şey.
yay 70 lira, işçilik de bir 50-100 TL arası olacak, yine 150 TL.
kısaca şöyle diyelim, 159 için cebinizde her ay ayıracağınız ekstra bir 150 TL'niz mutlaka olmalı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)