maşallah 18" Tİ jantlarıyla beraber daha hoş duruyor , kazasız belasız..
Printable View
maşallah 18" Tİ jantlarıyla beraber daha hoş duruyor , kazasız belasız..
teşekkür ederim herkese.
kışın jantları bu renk kullanıp yaza doğru gunmetal düşünüyorum.
Canlı olarak durusu benim diyen 159 ları bozar
izmirden selamlar :D
maşallah, ufak dokunuşlarla çok güzel olmuş, kazasız belasız.
çok iyi olmuş kanka güle güle kullan getir de bi cila atak :D
Maşallah güzel duruyor. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
sevdiğim bir komşumuzda beyaz renk orjinal ti vardı içi siyah deri koltuklar ve koltuktaki kırmızı alfa işlemesi ile çok güzel araçtı. 19 jantlar ve marşpiyel uyumu tartışılmaz. bence alfa sahibi olarak masraftan kaçınmayın sonuçta bu zevk. nasıl subaru sahipleri bu zevk diyerek benzinliklerle akraba oluyorsa sizin de alfa servisleri ile akraba olmanız lazım bence :) komşumuz aracını sattı yeni sahipleri hemen ilana koymuşlardı şu an baktım da yok. passat cc almıştı bir iki ay anca durdu şimdi tekrar siyah alfa aldı sunrooflu. sorduğumda buna orjinal binerim 19 jantlar çok vuruyor demişti, geçen hafta beni görünce ti parçaları sipariş ediyorum dedi güldürdü :) tutku işte
eklemeyi unuttum aracın frenleri amortisörleri ve yayları servisten getirtilmişti ama ti pakette var mı yoksa alfa nın ekstra spor bir paketi mi yoksa servisle ciddi derecede iyi arkadaş oldukları için araca özel temin mi ettirdi bilmiyorum ama arabanın duruşu ve sertliği tartışılmazdı
valla 19 jant & lastik 5000 TL'yi rahat geçiyor.
sertliği, vurması vs.'yi geçtim, her lastik yenilemede çılgın lastik paraları ödemek istemiyorum.
şu an üzerinde -3'lük yay var, ilerleyen zamanda o 5000 TL'ye coilover getirtirim,yine çok iyi durur 18" ler ile buna eminim :)
ti marşpiyellerin fiyatını bugün sordurdum dönüş bekliyorum yakın zamanda ti marşpiyelleri ekleyeceğim.
komşunuz doğru olanı yapmış, karşı kapı komşumuzda beyaz cc var, açıkçası ilgimi çekmiyor :) alfa gerçekten bağımlılık, 159 ise parasının çok daha fazlasını veren bir otomobil.
passat cc olsun bmw 5 serisi olsun mercedes e serisi olsun (bırakın 3 serisini c serisini) bazı değer olarak düşük arabaların verdiklerini veremiyor. alfa 159 olur mazda 6 olur 2005 kasa accordlar olur subaru legacy ler olur bence çok daha iyi araçlar ve bazı özellikleri var sahiplerini bağımlı yapıyor. mesela benim babam 90 yılından beri mazda 6 biniyor her yeni arabası mazda 6 vazgeçemiyor. x5 sürdü opel sürdü 520 sürdü c220 sürdü c180 amg paketli spor yaylı falan sürdü cla sürdü passat cc sürdü hiç birini mazda 6 kadar beğenmedi. arabasına çok bağlı. servise gidiyoruz servis elemanları müdür falan geliyor yahu siz nasıl bu arabaya bu kadar temiz bakıyorsunuz diyor. ikinci el satılık 2009 mazda 6 lara bakıyorum koltuk derileri hasarlı araba 50 yerden boyalı eskimiş bir yüzü var tamponu ayarsız farları solmuş falan bir de babamın arabasına bakıyorum gerçekten inanamıyorum. plakaları sökseler kilometreyi silseler sıfır diye alırım gerçekten kimse bu araba kullanılmış demez. sevince iyi bakıyor insan zaten. alfa 159 ları da ilk çıktığından beri severim. genelde japon araçları hariç çok nadir araçlara ısınmışımdır ama 159 ön ve arka tasarımı ve iç orta konsol tasarımı ciddi derecede hoşuma gidiyor. coilover konusuna gelirsek bence performans amaçlı olmayan araçlara coilover çok üst seviye bir parça kalıyor. tabi bu benim düşüncem. çamurluk arasını kapatmak için gidip yay kesin de demiyorum tabi ama coil biraz fazla kalır ve 19 jant takmış gibi gezersiniz zaten en yumuşak ayarda bile (çamurluk arası kapanacak kadar yere yakın halinde). siz bilirsiniz tabi. ama ti marşpiyel ve çamurluk arasının kapanması ciddi derecede gösterir aracı. sonran bir önceki jantları da ( giuiletta jantı sanırım) görmesem ben yazacaktım bence gri olurlarsa ve güzel coilover yapılırsa replica ti jantlardan daha iyi dururlardı.
19 sevdam baştan beri vardı, dün şans eseri lastik buldum ve hemen gidip 19" bbs ch'ler ile birlikte taktım..araba biraz yükseldi farkındayım :)) onun da çaresine bakacağız :)
18" ti jantları da beyaz renk bir 159'a taktık..çok şık oldu.
http://i.hizliresim.com/gja0X3.jpg
http://i.hizliresim.com/Pv9WQ9.jpg
http://i.hizliresim.com/9vy1Gk.jpg
Maşallahı var, bunlarda yakışmış. İyi günlerde kullanın.
Bence yeni jantlar bozmuş abi bmw mi sanki bu :(
Hayırlı olsun tekrardan. :)
bbs ch = bmw mi? :)
ortaya çıkışı ferraridir uyandırayım :hahaha:
http://www.supercars.net/gallery/119513/1387/607836.jpg
nokta olmus :D
Yeni jantlar çok yaman olmuş maşallah :D