Doğrudur abi ama ben yakıştıramıyorum, daha doğrusu ferraride bile yıldız jant bir numara duruyo, bbs i ferrari bile kurtarmıyo benim gözümdeniyeyse hiç sevmem çok kollu jant.
Senin eski koyu renk alfa jantların bence en iyisiymiş. Ama araç senin tabi ki zevk meselesi. Maşallah tekrardan.
kesinlikle öyle, arkaya sağ sol çift çıkışlı yani toplamda 4 egzos düşünüyorum yakın zamanda.
aklınızda kalmasın, mutlaka alıp kullanın derim.
valla alın derim ben çok memnunum, bana sat diyen çok oldu ancak 2 - 3 sene satmayı düşünmüyorum çünkü aynı fiyat performans oranını verecek araç bulamayacağımı biliyorum.
Aracınıza maşallah gerçekten herkesin içindeki 159 aşkını dellendirecek kıvamdaStock hali ile ve şuanki yazılımlı sanırım bu hali ile aşağı yukarı hangi araç kadar gidiyor ? Deneme şansınız oldu mu ? ve tahmini %30 trafik %70 açık yol koşulunda ortalaması 6 litrelerde kalır mı
![]()
-Fırat
merhaba,
düşünceleriniz için teşekkür ederim
açıkçası hiç rolling vs. kovalayan biri değilim hiç yapmadım.
ama şöyle bir şey denk geldi, çeşme otoban gişelerinde arabada 3 kişi + 3kişinin bagajı , klima açık şekilde 2. viteste gişelerden çıktım, önümdeki e90 lci 320d stock görünümlü bagajı full bir bmw vardı, selektör yaptım çekilmedi ve gaza oturdu. en son arka tampondan ittireceğimi anladığında çekildi. yanlız 8ileri zf şanzımanlı f30'a karşı hiç bir şansım olmaz bu çok net
6 litre 159 için çok çok iyimser bir rakam. 159 dizel alırken, benzinli bir aracı ucuza alıyormuş mantığıyla almak insanı rahatlatır
benim ortalamam caddebostan / bağdat caddesi civarları dur kalklı trafikler 8.5-8.8 civarı. kışın yağmurlu ve uzun dur kalklı trafiklerde max 10.2 yi gördüm bir kez.
cruise control sabit 100, klima kapalı,2 kişi,2kişilik bagaj, gece çeşmeye 5.3 ortalama ile gittim. aynı yolu klima açık,zaman zaman 160'ları görerek ortalama 120-130 gibi hızlarla gündüz vakti dönerek 6.4 ile döndüm.
umarım yardımcı olmuşumdur.
Cevapladığınız için teşekkür ederim![]()
6.xx litre ile dolaşabilmekten kastım , 1.6 dizel araç sahipleri istanbulda 6 lt gibi ortalamalar ile dolaşırken ; ben izmir'de 4.5 4.8 ile dolaşabiliyorum. Gaz pedalı ile ilişkim , izmir trafiği ve benim rahat saatlerde kullanıyor oluşum bunlara etken. Kendi koşullarımı düşününce 6.5 - 7 aralığında kalabilir gibi geliyor ortalamaFakat gerçekten okula gidip gelmeye kıyamayacağım güzellikte... Kazasız belasız sürüşler diliyorum size.
-Fırat
Allah kaza bela vermesin. güle güle kullan
arabanın en büyük eksiği ayak aydınlatmasıydı. tamamlamış olduk.
![]()
Çok güzel bir araba,
Allah kaza bela vermesin ..
Volkan USER
34 BCS 55
34 FU 4885 - R53 Pepper White CooperS "SOLD"
34 BCS 55 - R56 Pepper White CooperS "Continues"
uzun zamandır aklımda olan Orjinal Alfa 159 Ti marşpiyellerini de aldım.
sanırım dışarıda pek yapılacak bir şey kalmadı.
![]()
Alfisti den de yazmıstım zaten bılıyosunuzgunmetal dıyorum hala jantlarda onun dısında cıcek zaten
Elleme Sekelesin...
Volkan son hali çok güzel, maşallah
ama koltuklar diyorum....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02409066/detay
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)