Bu 159 larda sasirtici derecede ozellikler var. Arkadasimda var birkac tane soyledi mesela araba kapaliyken otomatik havalandirmayi calistiriyor,geri viteste aynayi ayarliyor vs.. Ama on takim cok nazik ve malzeme kaltesi aracin sinifina gore biraz dusuk kalmis. Bu arada bahsettigim arkadas yazilimla oynamis cok iyi olmasada guzel bir gidisi var arabanin ozellikle kalkislarda baya seri..
sahibinden de az recaro bakmadım
kumaş recaro alıp, bej renge kaplatıp takmayı düşündüm.
ancak hem koltuktaki airbag iptal oluyor.. hem de recaro çok konfor odaklı değil, kullanan 2-3 kişi uzun sürede sırtımı rahatsız ediyor dedi.
omurgamda trafik kazasından dolayı kırık olduğu için normalde bile alakasız bir zamanda ağrıyan belim için pek uygun bir seçenek olmadı recarolar.
ti 'daki koltukları sormadım bile muhtemelen dünya paradır...o paralara coilover daha mantıklı![]()
bakalım hayırlısı![]()
156 ile karıştırmıyorsunuz değil mi?
159'da ön takımda hiç problem oluşmuyor diyebilirim. 156'larda salıncak problemi olurdu ama 159'da hiç salıncak problemi yaşayan duymadım.
2 senede bir 90 liraya Z rot değiştirmek masraflı gözüküyorsa zaten 159'a binilmesin derim![]()
malzeme kalitesi konusunda ise yine katılamayacağım. özellikle e90'a göre bariz üstün. w203/ w204 merc ve b7 audiler ile aynı kaliteyi sunuyor bana göre..yer yer ucuz plastik kullanıldığı doğru ama sürekli temas ettiğiniz ya da gözünüzün önünde olan yerler değil.
bugün alfa romeo giulia tanıtılmadan önce son güncel sedan olarak, güncel fotolarımızı ekleyelim
en son yazdığımdan beri;
*iç mekanda navitech teyp sökülüp, oem görünümdeki cartech 8804 takıldı.
*scholls s03 ile pastası yapılıp nasiol zr53 ile nano koruma yapıldı.
*spor pedalları tamamlayan ayak dayama takıldı.
*eibach prokit yaylar çıkartılıp, novitec -4cm'lik yaylar takıldı.
üstteki foto eibach yay ve marşpiyelsiz, alttaki foto novitec yay ve ti marşpiyelli
![]()
Volkan gerçekten çok güzel araban. Düşünen herkese fotoğrafını gösteriyorum nazar değmesin. Offroad için grand cherokee aldım. Şimdi sciroccoyu satıp 159 alma niyetim var ama fiyatlar ve km ler uçmuş gerçekten her arabada olduğu gibi.
teşekkür ederim aybars
düşünen herkesin neden düşündüğünü çok merak ediyorumaldığıma bir gün bile pişman olmadığım, herşeyiyle tatmin edebilen tek arabam 159 oldu, daha da kolay kolay satmam diye düşünüyorum.
elbette yaşından dolayı bozulan parçalar olacak , amortisör turbo vs, bunları da oem yerine aftermarket parçalar ile geliştirip binmeyi hedefliyorum.
dediğin gibi km'ler yükselirken piyasası da yükseliyor 159'un, ben henüz 94.000km'deyim. (3 senede 5 kere çeşme, 10 kere sapanca gördü
) bu sene 100.000'i geçmeyecek gibi duruyor
![]()
maşAllah yapılan işlemlerde çok iyi olmuş. kazasız belasız sürüşler.
dün buraya bir kaç fotoğraf ( hizliresim'den 500px ölçeklendirerek ) yükledim, yorum yapan arkadaşlar da oldu.
neden silindi öğrenebilir miyim?
Aracı Alfisti Turkey buluşmasında canlı canlı gördüm fakat tanışma fırsatı bulamadık bir türlü. Kocaman maşAllah araca, sesi duruşu gerçekten çok güzeldi. Satmayı düşünüyodunuz bir ara yanlış hatırlamıyorsam sattınız diye düşünüyodum ben. Kazasız belasız sürüşler
son güncellemeler;
Giulia ile birlikte gelen 2015 Alfa Romeo Logolarını aldım ve montajını yaptım.
plastidip ile egzoslar siyah yapıldı.
Jantları 2 kat siyah plastidip üstü + silver metalizer ile boyadım.
(bu fotoda henüz logo takılmamıştı)
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)