Maşallah ama çok siyah ya :)
piano black boyanmasa da kaplansa olmaz mı :)
Printable View
Maşallah ama çok siyah ya :)
piano black boyanmasa da kaplansa olmaz mı :)
Ben jantları yakıştırdım, bi tek tampon eksik gibi duruyo. Belki bütce dahilide birde bi-xenon uygulanırsam tadımlık olur. :) Güle güle kullan.
aynen öyle olmuş :)
eibach 5cm prokit var üzerinde yoksa leylek gibi durur ;)
kaplama işi bana hiç sağlıklı gelmiyor.. bu işlem çok daha ucuz ve kaliteli.. istediğin zaman istediğin renge boyat :)
tampon ve far uygulaması projelerimde yer alıyor.. satmazsam arabayı sıradakilerden diyebilirim :)
sıyah arabaya sıyah jantlar bıraz bogmus sankı ama masallah kazasız cezasız gunlerde kullanın :)
Gayet başarılı yalnız bende söylemeden geçemeyeceğim jantlar çok boğmuş aracı açık bir renk daha hoş durabilir..
kaplamalar ve teyp çok hos olmus genelde ekrablı teyıp gorurdum bu sefer bununla karsılasınca hem sasırdım hemde begendım acıkcası ayrıca soylenmıs ama tamponlar ve egzoz ucu degısır bırde arka dıfızor atılırsa mukemmel durur gule gule kullanın on numara aracınız :)
ekranlı teybi önceki arabamda kullanmıştım, bu teybin daha bütünlüğü sağlayacağını düşündüm ki öyle de oldu.. tampon aklımda var zaten.. egsoz ucu 1,4 tsi lerde standart çift çıkış.. bende orjinal seat sport uç taktırdım.. değiştirmek gibi bir niyetim yok.. difüzör en kısa zamanda montajlanacak ;) teşekkür ederim
jant seçimi rengi olsun duruşu olsun isabet olmuş bence Maşallah :)
maşallah leon çok farklı bir araç ben sevıorm açıkcası küçük leon da fena değilmiş :D
maşallah kazasız belasız
tekno testin orada çekilmiş sanırım :) kazasız belasız
Maşallah..