Ehliyeti alali 1 sene oldu ve 3 sene kaportacilik yaptim. Konya lazim degil haci sanayinin dar ve dolu bloklarinda yeterince araba kullandik zaten :)
Printable View
Ehliyeti alali 1 sene oldu ve 3 sene kaportacilik yaptim. Konya lazim degil haci sanayinin dar ve dolu bloklarinda yeterince araba kullandik zaten :)
bak guzel hemserım ben kımseye altımda bmw var sende ucuz tofaş var dıye s..dik yarışı yapmadım.. bende eski bir tofaşcıyım.. benım sozum daha dıreksıyon cevırmesını ogrenmeden yanlama merakına dusen APAÇİLERDİR.. Ha sen bu grubun ıcınde degılsındır sen o bahsettıgımız magandalardan degılsındır bu da cok guzeldır tamam ama sen nıye o zaman ordan atlıyosun sen apaçimisin de üstüne alınıyosun? kımse kımsenın alın terıyle aldıgı arabayla dalga gecmez sız alın terıyle aldınız da bız afedersın baska bıseylemı aldık ? ınsanlar tofas grubuyla dalga gecmıyor ınsanlar tofası bu sekılde kullanan APAÇİLERLE dalga gecıyor o yuzden atlamıycan ordan atlarsan eger ıste bole apaçi durumuna dahil olursun..
Bak güzel abicim tek yorumumu okumadan 2.sayfadi yorumlarımı okursan bende zaten "APAÇİLER YÜZÜNDEN BİZ ŞAHİNCİ(APAÇİ) DAMGASI YİYORUZ" dedim hala abi diyorum yaşça büyüğümsün ama siz ilk yorumunuzla dalga geçtiğinizi gayet güzel belirttiniz burda ayrıca burası açık bir forum nereye atlıcağımı veya atlamıcağımı kimse söylüyemez yönetim dışında ben size hak veriyorum zaten bu şekilde yaklaşmanız iki jant takıp yay kesen şahinciler yüzünden kendini aga zannedip 20bin liaraya 90 model şahin satanlar yüzünden siz de haklısınız ama adam gibi bir soru sorulmuş hemen cam filmi şukadar hp lpg şukadar hp bu tarz konuşmanız yanlış ha ben yanlışsam kusura bakma yine diyorum büyüğümsün saygısızlık ettiysem affola.
Dikiz aynasına uslanmasss yazısı ön cama maziden adaş yazmayı unutma
[QUOTE=Semih19;6615189]Ehliyeti alali 1 sene oldu ve 3 sene kaportacilik yaptim. Konya lazim degil haci sanayinin dar ve dolu bloklarinda yeterince araba kullandik zaten :)[/
Seni kastetmedim.Yukarda arkadaşın yorumunda dediği gibi apaçilik yapan şahıslara benim yazdığım.İlk sorunada yanıt vereyim 6 sene 2001 model şahin kullandım.Aracın modeli motoru vs önemli değil her model şahin , doğan ile yanda verirsin sıfırda çizersin.çontayıda eline alırsın bir müddet sonra.Kazasız sürüşler
motor ölü degilse hiç bişey yapmana gerek yok modifiye anlamında.. motor kondisyonun iyiyse zaten yakar ortalıgı.. arabayı almadan dene 3 pedal yapıyosa sıkıntı yok her türlü döner :D
üye alımları tekrarmı durdurulsa yada 20 yaş sınırımı koysak ne yapsak:soru:
20 liraya yayları kesen ustanın bilgilerini alabilir miyiz? Ne kullanıyorsanız bende istiyorum.
100tl den aşagı kesilmez söküp taktıgına deymez o paraya
Beyler bi soru sorduk. Hem apaçi olduk. Hem m*l olduk. Kimisi der üye alımlarını kapatalım. Kimisi maganda der. Tabii bu diyenler daha 3 yaşındayken bmw sürmüş adamlar. Ben sizin ortamınıza yeni katılıyorum ve arabam yok. Gücüm tofaşa yetiyo. Hani illa sizden taraf olmam için bmw mi. Wv mi almak lazım anlamadım???
kardesım sen su yorumları bı sakın kafayla okusan olay cozulucek.. kımse senın tofasına laf soylemıyor kımse senle dalga gecmıyor ? Sorun arabada degıl sorun bu arabaları bu hale getırenlerde.. sen sımdı PANPA BEN YENI ARABA ALIYOM BU ARABA YANLARMI DIYE konu acarsan kusura bakmada mıllet burda münasip bi tarafıyla gülerler.. bilmemek ayıp degıl ogrenmemek ayıp dogrudur sımdı ben sana yaranmak ıstesem derımkı tak headers + duz boru + egzos yanlarsın 10 numara dersem sen diceksınkı bak bu adam 10 numara tavsıye verıyo.. Ama ben sana gerceklerı soyledıgım ıcın suan zor gelıyor sana.. Benım tek bır nıyetım vardı turkıye trafıgınde yeterınce apaçi var bır tanesı daha gelmesın uyarayım cocugu belkı buyuk sozu dınler dedım ama olmadı saglık olsun :cool: Niyetimiz dalga gecmek degil niyetimiz doğruları anlatmaktır.. 3-5 denemeden sonra gider bi yere patlatırsın olan anana babana olur bize bişey olmaz banane arkadas tohumuna paramı verdim sanki :cool: sen genede beni kotu bil sorun yok