Maşallah Bora'yı denizlide görmüştüm güzel araç kazasız belasız.
Printable View
Maşallah Bora'yı denizlide görmüştüm güzel araç kazasız belasız.
Maşallah . Görsel olarak iki araçta çok güzel. Fakat kesilmiş amortisöre kısa yay uygulaması işlevsel olarak çok iyi sonuçlar vereceğini düşünmüyorum.Tavsiyem orjinal amortisörlere 3,5 luk yay takmanızdır. Fakat bu düşüklüğü yakalayamazsınız. Eğer bu düşüklükte kullanmak ister ve güzel sonuç almak isterseniz coilover dan başka seçeneğiniz yok. Kazasız belasız.
teşekkür ederim arkadaşlar sağolun
benimde kullanan başından gecen birine ihtiyacım var işin gerçeği bu düşüklüğü istemiyorum denizli yollarında kullanmak sıkıntılı oluyor 3. vitesi kullanamıyorum biraz daha yüksek ama konfor istiyorum sadece 3.5luk yay işimi görmezmi amortisörün değişmesi gerekirmi?
teşekkür ederim nerde gördünüz?
Valla denizliyi tam olarak bilmiyorum sanayi gibi bir yerde duruyordu basık olunca gözümden kaçmadı :D
2 aracada maşaALLAH.... favorim civic:D:icon_tup:
Yere yakınlaştığında Bora nın üstüne araba tanımıyorum çok hoşuma gidiyor alıcam bende bir tane pd130 :)
ben de çok uzun süre bora kullandım orjinal amortisör + 35mm koni helezon + 18' jant (225x40x18 lastiklerle) vardı. Gayet ideal yükseklikteydi. Ayrıca çıtaları acilen gövde rengine boyamalısın + logosuz panjur da görüntüyü oldukça değiştiriyor :)
Bora çok hoş duruyor, iki araca da Maşallah :)
bora satılıktır ilgilenen olursa
Bora ve basıklığı çok iyi. Civic ise kafadan birazdaha basılabilir. Maşallah ikisinede :)
teşekkür ederim bu şekilde binemedim yükselttim malesef isteyen olursa 4 yay ve 2 kısaltılmış amortisörü satabailirim