Maşaallah baran benim araçta kopmle cila istiyor maliyeti ne oldu acaba sana bi bilgi versen özelden ?
Printable View
Maşaallah baran benim araçta kopmle cila istiyor maliyeti ne oldu acaba sana bi bilgi versen özelden ?
attım pm yasin
dun gece suadıye de gordum resımde daha soluk cıkmıs :) kazasız belasız
kazasız belasız...
Baran Meguıars subesi acsana sen kendine bitane.. :)
kazasız belasız . maşallah.
kalite budur iyigünlerde kullan kazasız belasız
maaşllah güle güle kullan.
Maşallah kanka gıvır gıcır ;)
maşallah pırıl pırıl..:)
Kazasiz belasiz. Cok guzel.
mequiars dan memnun musunuz?
boya bakimi ve ozellikle filmli camindan
Ben heryere yaptırdım zamanında,bu işi hakkıyla ve olması gerektiği gibi yapan tek firma Meguıars.Reklamını yapıo diyolar ama ben arabamı cok seviyorum onlarda ona iyi bakıyo işlerini hakkıyla yapıyorlarsa sağa sola sölememde bi kabahat yok.Cam filmi mevzuuda tamamen alışkanlık gerektiriyor ve polislerle uğraşmak demek oluyor.Ben memnunum her arabamada cektiriyorum en koyusundan ama secim tercih zevk meselesi.
baran en koyu cam filmi dışardan bakıldığında içeriyi gösteriyor mu? ön cam 2numara heralde, gecelri rahat edebiliyomusun. ben zamanında 1numara yaptrmıştm en açığı gayet güzeldi. bide meguiers nasıl yapıor? döşeme söküyo mu yoksa üstünde mi yapıo.
Meguıars otomobil ve tekne için boya koruma ve cila uygulama firmasıdır cam filmi cekmiyorlar.Cam filmi uygulamalarımı ben ahmete yaptırıyorum llumarda.Benim SLK komple 3numara.Ama c de komple 3 numara ön cam 2 numara.
yine pırıl pırıl olmuş:) maşallah..