güle güle kullan. maşallah.
araba sanki biraz yüksek gibi geldi. bide gündüz çekimi olursa tam süper olur.
Printable View
güle güle kullan. maşallah.
araba sanki biraz yüksek gibi geldi. bide gündüz çekimi olursa tam süper olur.
bagay başka yahu :)
tamda istediğim modeli valla süper kazasız belasız kullan
Maşallah..
Alp güle güle kullan sti ını :)
Hayirli olsun, kazasiz belasiz.
Ne zaman getirdin Kibris'a? Daha goremedim ben.
tekrar hayırlı olsun alpim :)
hayırlı olsun alp abi
tek tek herkeze çok teşekkür ederim. herkez inşallah istedigi araça kavuşur bi gün benim gibi :) geç olmadan;) araç biraz yüksek ama yaza inşallah güzel 1 2 bişi daha yapıcam görsel olarak ama hedef motor tabiki az bişeyde motora girmek gerekir dimi:D.
araçı kıbrısa getirmedim getirmemde :) 100oktan için rum kesiminden bidon bidon getirmek zor olur ve bu sıcaklarda arabaya işkençe çektirmek gereksiz diye düşünüyorum.;)
Kardeşim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin maşşallah darısı benim başıma:icon_tup:
amin inşallah teşekkür ederim.
hortlatalım konuyu biraz :)
http://img167.imageshack.us/img167/5103/alp009wv5.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/5...628d688fdf.jpg
fotograf makinam kayboldu o yüzden makina alanada kadar telefona muhtaçım :p
maşallah :D acil coilover ve güzel bir egsoz sistemi :D hatta intake ve re-flash :D
kazasız belasız alp...masallah
Allah esirgesin mukemmel gorunuyor...
Ama bi coilover bi de morette sart gibi :)
alp cim hortlamış konuyu gördüm tekrardan kazasız belasız.org tebriklemiştim burdanda şey ettirelim=))
alp kısa surede fotoğraf çekelım
araban çok guzel maşallah
Maşallah pırıl pırıl. 3 günün 5 inde görüyorum burgerde, 8.caddede konutkentte.:D Kazasız sürüşler.:)
aman nazar degmesin alp çok şık duruyor kara kara :)
bende göruorum doukana katılıorum..nede olsa koru sitesinde oturuoz..:D:D
sagol ümit abim, seninde aracın maşallahı var avatradan bile pırıl pırıl parlıyo ne yaptın arabaya öle:D
inşallah bu yaz dış görünüm ile ugraşmam azcık güç almak istiyorum diger yaza kısmetse görünüş:D
sagolasın tünay , amin cümlemize ;)
valla bende düşünüyorum ama şu an bana araba çok sert geliyo coilover yaparsam çok daha beter olur şimdilik böle iyi :) ama re-flash ve qtec gelicek kısmetse:D
çok teşekkür ederim, sizinki kadar olmasada şıktır arabamız:o
bi ben göremedim =) ben sürekli aynı arabaları görmekten sıkıldım tasınıyorum oralara hayat var oralarda valla )=
Hayırlı olsun araban seneye kıbrıs yollarında olcakmı getirde millet sti görsün
valla imkansız oraya götürmem ama şimdi rasid diye bilinçli subaru kullanıcısı ile tanıştım bizim okulun yanından zaten geçende buluşma olsu subaru buluşması gidemedim tabi sınavlardan dolayı :( bu sene olmazda ondan sonraki senelere düşünüyorum getirmeyi :) güzel anılar yaşatır bana orda o araba:)
ewt bulusma olmus gecen bızım gırnede gzl yok magosadakıler gzl bikaçtane.Sen getr her türlü hemde:D
Allah kaza bela vermesin :icon_tup:
Maşallah kazasız belasız Alp,çok güzel araban nazar değmesn :)
Alp'im, dün yeniden gördüm, çok yakışıklı araban, sana da ayrı güzel yakışıyor;)
Subaru Denince Akan Sular Duruyo Zaten Bende :)
Maşallah Allah Kazasız Belasız Binmek Nasip Etsin :)
teşekkür ederim ;) daha iyileri senin olsun :icon_tup:
sagol yusufum teşekkür ederim ee seninkini bekliyoruz şimdi 4 gözle:cool: RB5 tek olucak desene :D:D
teşekür ederim dogukan;) amin cümlemize:icon_tup:
maşallah ya kusursuz..
kazasız belasız..
teşekkür ederim ;)
Alp, çok güzel bir araca sahipsin,
kazasız belasız diyorum tekrardan, keyifle binersin inş. :icon_tup::icon_tup: