aracınız güzel olmuş :) kazasız , belasız.
Printable View
aracınız güzel olmuş :) kazasız , belasız.
maşallah kazasız belasız
sticker ı love ** mı bana mı öyle geldi :)
Maşallah tatlı olmuş.. bu sıralar dizelde favorim corsalar..
maşallah çok güzel bir jant seçimi olmuş... kazasız belasız...
masallah Yiğitim güzel dokunmussun:)
güzel araç. kazasız belasız..
bagajdaki o sandık gibi olan iğrenç demirler, stepne kriko vs derken baya bir yük gidiyor. arka koltukların sırt kısımlarıda çok ağır.. onlarsız kullanıyorum mecbur kalmadıkça :) İlerde bide ön koltuklara çözüm bulursam süper birşey olabilir. daha fazlasına bence gerek yok:)
bu saçmalığın içinde kim var samet ?
bu stickerı bu hale getiren sen misin ? yiğit mi ? ali bilal battal mı ? (ki onun yapacağını hiç sanmıyorum), yoksa stickerı verdiğim arkadaş mı ? , biz stickerı biyerlere yapıştırır belki sonuçta stickerları bende yaptırmış diye veriyorum, sizin kullandığınız yere ve amaca bak. bari bi moklar yiyiyorsunuz benim ismimi alet etmeyin, onu en kısa zamanda sökmenizi istiyorum yaptığınız büyük terbiyesizlik başka bişey değil... lafım her kim yaptıysa ona...
parası verilmiş alınmış stiker yanına hediye verilmiş bir şeyi nasıl yapıştıracağımı kimseye soracak değilim ki sende müşterilerine bunu deme hakkın yok sana dokunan tarafı ne anlamış değilim. senin şahsına hakaret mi var bilemedim ki şuan arabada o stiker yok o an makarasına yapılmış bir şeydi.sökülü olmasaydıda senin lafınla sökecekde değilim.mal benim üstüne herşeyi kafama göre yapar ederim
üzerinde oynama yaptığın şey benim adımın bulunduğu şey olmasa amenna tamam, ama benim şahsımı belirten ismimi belirten bi yazıyla bu derece oynaman üzerinde makarasını yapman uygun değil kaldı ki ben onu arkadaşa vermişim onun da bunu kullanmayıp sana makara yap diye vermesi de yanlış.eğer ismimle geçilen bi olay varsa benim buna her türlü itiraz etme hakkım da var.oldu da sen bişeyler sattın ben de senin ismin yazan şeyi aldım makarayla arabama yapıştırıp burada dalga geçtim senin hoşuna gidecek mi ? yıllar önce seninle dalga geçilen konu senin hoşuna gitmişmiydi ? gitmemişti. o zaman bunu başkasına yapmanın alemi yok.
Masallah kazasiz belasiz :)