Maşallah cok begendim
Printable View
Maşallah cok begendim
vidiosunu izledik maşallah kasası duruşu gidişi 10 numara :)
Gecen ilgili bi konuda ben de arastiriyordum, maliyeti sorayim derken epey soranlar olmus. Ben de iscilikle beraber bu listenin maliyetini ogrenebilir miyim? Bir tek varex'in 1000-1200 oldugunu biliyorum gerisi hakkinda bilgim yok.
Buradan cok hos duruyor arac ve yapilanlar, gule gule kullanin
Tam tamına istediğim bu :)
turbolamak , herşey dahil ne kadar patladı pm atabilirmisiniz :)
masallah motor açmamıssınız 0.6 barda kaç hp geldi tahmini ?
Arkadaslar bizim kitimizde (JDM Works) stok motora turbo islemi minimum 10.000tl tutuyor. Ufak tefek ekstralar ile 13-14 e geliyor rakam.
Ekstralarin icinde Varex, methanol gibi pahali parcalar var tabii.
Aracta bir sorun yoksa eger , en gec 10 gun icerisinde arabayi teslim ediyoruz. Bu 10 gun icerisine 2 dyno olcumu ve knock dinleyerek yaptigimiz ayarda dahil.
Bu hafta zor bir ise soyunduk ve sali gunu teslim aldigimiz araci pazar gun ki drift antrenmanina yetistirmeye calisiyoruz. Yetisirse 5 gunde tamamlamis olucaz ve kisisel rekorumuz olacak :)
528 de .48 ar 57 mm turbo var, yuksek vıtesde 2600 2700 de .5 e oturabılyor ancak 325 de 59 mm .63 ar turbo var. yuksek vıtesde 3400 de .5 e oturur. 4000 den sonra dıye bsey yok.
setuplar farklı, amaclar farklı. 528 tamamen drıft ve tepkı amaclıydı, motor ıcıne gırılme dusuncesı yoktu. 325 ıse ılerde motor ıcıne gırılecek 2.8 e donucek, dusuk sıkıstırma pıston kullanlarak, 1 basılıcak 400 hp hedef var. ar ve mm secımı ona gore.
turbo kıtlerımız benzer parcalar kullanıyor ancak turbo secımını kısıye veya amaca gore degıstırebılıyoruz.
maşallah harika gerçekten kazasız belasız
Peki stok m50b28 için öngörünüz nedir? Sıkıştırmada stok. Ciddi ilgileniyorum
Abi ongoru derken ne sordugun anlamadim.Yapilmis ornekler zaten var. Guc mu sordun ?
Anladım kardeşim :) hergün takip ediyorum. E36 veya e46 yı getirdim stokta bana verebileceği ne bu kitin? 0.6 bar fazlasıda basılabilir sorun değil
28 in deneyimlemedigimiz tek tarafi bu aluminyum bloktan alabilecegimiz maksimum guc. Onun disinda stok motora 0.6 bar da 320-340 hp alinabiliyor.
Daha fazla basinc ile daha fazla guc mumkun tabii ama contanin nereye kadar dayanacagini bilmiyoruz. Bunu da denmek lazim.
Turbo candır hayatımda aldığım en iyi karardı turbo yapmak 28ide nasip oldu 25ide ikiside turboda çok zevkli beyler ,)
maşallah kazasıız belasız , hayırlı driftler :D
maşallah ozy cim kazasız belasız
Maşallah Dersiz Tasasız Gazlamalar. Maliyeti nedir pm atarmısın :)
Cok iyi masallah
çok güzel olmus cok beğendim yapanın eline sağlık son resim bomba..