cepte suan bunlar :D
Printable View
Kanka bu ne laa :) Anılarım depreşti, 89 yılında yeni kasa doğan almıştı patron acemi tırsıyo ben alıp getirdim bayiden , tarifsiz bir duyguydu :)
Maşallah
gercekten efsane :) tofasın ahtopot jantlı dönemlerı cok meshurdu be :) herkez ahtopot jant takar bagaj ustu spoyler ve cam ustu spoyler taktıgın zaman modıfıye tamamlanmıs gibi bişeydi o zamanlar hala dun gıbı aklımda :) nazar degmesın kazasız belasız ıns
İnanılmaz bişey bu ya böyle güzellik yok hayırlı olsun maşallah
maşallah stepne bile çelik jant vay anasını :)
Abi hayirli olsun dogru yolu bulmussun:)
valla arabayı canlı görenlerdenim almaya gidene kadar temiz bekliyordum ama bu bambaşka bişi ya acayip güzel bakımlı içi yıkım , amca zaten ayrı bir konu orj. stop civatalarını çıkarınca bagajdan ve kitapçık çıkınca biz yıkıldık zaten daha neler var neler , 22 sene boyunca gözü gibi bakmış resmen ...
abim tekrardan maşallah allah kaza bela vermesin çok güzel bir araba hayırlı olsun inşallah
roll videolarını istiyoz ? :D
kasko fotosunu koysana abi bide bak onur diye hani ben hani ben :)
bu arada arda abi kulakların çınlasın kestane şekeri süperdi this is stp spec :)
üstüne muştu mustafa abiden içli köfte kesene berekt abim :)
daha ne diyim yaw güzel gündü. bu arada gelmek zevkti bizim için valla abi çağırdığın için sen saol asıl .
Maşallah, ne denirki kitap gibi.:) Amca plakanın hakkını vermiş.:) Kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle.
Selçuk güle güle gazla Allah utandırmasın biliyor dimi 4 te 200:D:D
Abi dönem o dönemin modasına uygun dokunuşlar yapmalısın bence ki sende o yönde gidiyorsun sanırım
Maşallah çok güzelmiş nazar değmesin Allah kaza bela vermesin :)
hey maşallah ya supermiş hayırlı olsn :)