Geçen pazar günü cery nickli arkadaşımızla takılırken sıkıntıdan bikaç poz çekelim dedik. Buyurun resimler.
Olumlu - olumsuz tüm yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
![]()
Geçen pazar günü cery nickli arkadaşımızla takılırken sıkıntıdan bikaç poz çekelim dedik. Buyurun resimler.
Olumlu - olumsuz tüm yorum yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
![]()
0 - 100 3 gün
Tüm yapışkanları söksen daha iyi olur.. maşallah..
arabanın önünde garip bi kalabalık var ama sıkınt nedir anlayamadım şu kötü şunu sök diyecem olmayacak çözemedimkazasız belasız
bence güzel sadece direksiyon bi değişik geldi tabi ki benim gorusum kazasız belasız![]()
Volkswagen TDİ Power
ön taraf çok boğulmuş arabanın bütününe göre, o ledli gündüz farından kurtul derim benkazasız belasız
Bikaç tuhaf gelen şey olsada boncuk duruyo maşallah kazasız belasız inşallah![]()
Turboyla atmosferik sarışınla esmer gibidir..
Hangisini alsan aklın öbüründe kalır
Honda Durmaz Yavaşlar
mustafa bayadır senide esayını göremiyoruz..biraz değişillik olmuş..gündüz farı olmasamıymış acaba..mersolarınkinden galiba...
aracın önu hıc hoş gozukmuyr sadelık devrı basladı sız evarsa takmışsınız kazasız belasız
www.honda-tech.com
kısmetse satılıkta zaten alan arkadaş ne gerekiosa benden sonra yapar sanırım
0 - 100 3 gün
maşallah aracınız cok güzel yanlız ön tampondaki front bumper canards ( tampon bıyıgı ) söker ve camurluktaki kaplamayı sökerseniz cok daha güzel olur.ama yinede zevk sizin kazasız belasız kullanın.
Tampondaki ledler ilginç geldi bana da.Bu arada arka farlar değişik mi bana mı öyle geliyor, acaba farklı bir kasa araç mı bu Civic?
Bir daha bakınca anladım abartılacak bir durum yok, farlar farklı.Kazasız, belasız.
![]()
maşallah araç cok güzel duruyo ama bi kaç şey gözüme takıldı onlar olmasa biraz dha önü yere düşse araba tadından yenmez gibime geldi
hellaflush ( fuhus) kesin cıkartılmalı
gündüz farı cıkartılmalı kesinlikle
farlardaki siyah folyo cıksın sade hoş bi görüntü olur
bunlar benim gözüme çarpanlar genede maşallah zevkler ve renkler tartışılmaz
tskler arkadaslar...
merso gunduz farları on cam sıyah farlar sıyah dıe taktım sıs farı takmadım aksam onumu goremıom yardımcı olur dıe keske sıs farı taksaydımarac basıktı sıgara paketı bırakın dıkı yatay bıle gırmıodu altına
coilleri soktuk dıyarbakır sartlarında 3.5 ıdeal ıkı metrede bır kocaman tumsekler var
aslında gunduz ledı tampon canard belkı sokulse dıgerlerı goze batmazda boyle on bıraz kalabalık gorundugu ıcın bıraz goze batıo sanırım...
fikirler için tekrar tskler
0 - 100 3 gün
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)