maşallah. kazasız belasız sürüşler.
Printable View
maşallah. kazasız belasız sürüşler.
integra hastalıktır hayırlı olsun maaşallah.
Kazasız belasız çok iyi MaşAllah.
Maşallah. Hayırlı olsun. :)
Böyle de güzel ama RPF1'lerle daha güzeldi bu araç.:)
bu arabalar gerçekten güzel özellikle camların çıtasız olması beni bitiriyor kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle
Maşallah kazası belasız sürüşler gayet başarılı duruyor araç
kazasız belasız maşallah
maşAllah abi çok iyi cidden ya. kazasız belasız :)
kazasız belasiz Maşallah
hayırlı olsun :) geçen sanki gördüm gibi hatırlıyorum bu arabayı ama başka plakalı bir beyaz varsa onuda görmüş olabilirim emin olmadım şimdi :)
Kardeşim maşallah :)
Canlısı fotoğraflardan daha güzel duruyor.Kapı açık uyarısından,kemer ikaz sesine kadar herşey aktif maşallah. :)
Güzel araba maşallah.
Masallah güle güle binin...bende yeni teg kullanısıyım ve cok keyifli bir seri diyebilirim...çıktıgı yıldakı hazzını düşünemiyorum bile.. Kazasız belasız kulanmak nasıp olsun..cok güzel aracınız..
hayırlı uqurlu olsun kazasız belasız inşaallah
Masallah.. :)
Ahaha sıkıntı yok duygu abi biliyorsun beni o araç benim ilk sevdam dı herzaman ona varım ama integrayı gönülden tavsiye ediyorum haberin olsun :)
Böyle anlaştık aslında kafamda başka jant lastik koymak vardı kardeşimin doğum günü hediyesi oldu bu jantlar o yüzden bunlarla şekillendiriyorum ama jant lastiğim 16 larla kısmetse kafama yatan bir jant bulursam tabi takaslıyacağım. Enkeilerdeki havasını yakalayamasamda yavaş yavaş belki daha iyi şekillendirebiliriz kısmet :)
Aynen öyle ali başkan :) aldık virüsü bakalım ama güzel bir hastalık :P
Gönül isterdi öyle binmek ama böylede güzel olur insallah :)
Makkajsız kasa olarak izmitte beyaz bir kaç adet var ama bende olabilirim hiçbir fikrim yok açıkcası tşkler bu arada :)
Eywallah kardeşim :;) küllük ışığınla çakmaklıkta artık aktif durumda :P seviliyorsun :)
Çok teşekkürler evet gerçekten denilen kadar varmış heleki uzun yolda hazzı bir başka iyi dileklerin için tekrar tekrar tşkler :)
Bu arada diğer güzel dileklerini sunan arkadaşlarımada tekrar tekrar teşekkürler herkeze araçlarınla keyifli sürüşler :)
Gayet hoş bi araç baya yakışıklı duruyor , maşallah...
Emre başkan fotolar iyi olmuş, Aracı zaten biliyoruz. :D
Maşallah Teg'e Kazasız, Belasız. Nazar değmesin.