Çok sağolasın abi aynen vardı kafalarını kestiler sadece hiç bi şekilde sallantı ses yok bugün bayağı oynadım gazladım hiç bi sıkıntı yoktu.
Printable View
Once gecmis olsun sonra hayirli olsun guzel bir araba almissin allah kaza bela vermesin amerikan park olayinda moduller ariza isigi yakmiyo bilgin olsun ama boylede guzel olmus
maşallah kardeşim araba 10 numara şunu da yapsaymış keşke dediğim şeyleri 1 resim sonra yapmışsın :) bende bu arabadan istiyorum bakalım babamı kandırırsam bi ihtimal :D yakıtı çok merak ediyorum şu durumda dizel style almaktansa tsi fr almak çok daha mantıklı doğru olanı yapmışsınız araba konusunda yakıtından konforuna her şeyini öğrenmek istiyorum mümkünse, tekerine taş değmesin inşallah :)
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :) Yakıt konusu gözünü korkutmasın hakkını veriyor basınca yakıyor öyle söyleyeyim gördüğüm en fazla 10 litre düşürebildiğimse 7.2 filan :) şehir içi şehir dışı 6.9 a bile düştüğü oluyor bakımlardan sonra daha da düşecek diye düşünüyorum.
masallah cok hoş arac gercekten, c.tesı aksamı opet-koska nın orda park halındemıydnız ? mertere dogru dere yolu uzerınde.
hayırlı olsun iyi günlerde kullan. lipi ne kadara aldın bilgi verme şansın varmı ?
süper rakam 2006 leon için varmıdır acaba ellerinde ya da Ankara'da ki Doğuşlarda :D kodu falan varmı bunun
http://www.techturkey.com/forum/body...sorunsali.html
:icon_tup:27 postta fatura no mevcut
maşallah güle güle kullan, yaydan sonra spacer verelim ;)
24 Şubat İstanbul Park buluşmasına çağırdılar, sağolsunlar boş vaktimiz de vardı gidelim dedik bayağı da eğlendik sağolsun Hakan kardeşim de 1-2 fotoğrafını çekti aracın :) sitedeki nicki hakan_41 olması lazım teşekkür ediyorum burdan ona da :)
http://i56.tinypic.com/14mqp6r.jpg
http://i55.tinypic.com/kdwfty.jpg
Buda bonus :)
http://i53.tinypic.com/2132ddf.jpg
araca maşallah
app plaka şart
bonusta yansıma :) smiley gibi olmuş :D