eyvallah Hakan sağolasın kardeşimm.
Sırada jantları gun metal yapmak var yeni janta gerek yok ben jantlarımı çok seviyorum onlarda beni :D
Printable View
Hayırlı olsun kanka :) Kazasız belasız inşallah.
Buda egzos videosu : )))
34EC8456 Seat Leon 1.4 TSİ | Facebook
Maşallah çok güzel olmuş :)
Maşallah çok güzel olmuş bizde baya bi düşünmüştüük FR ama sonradan vazgeçtik kısmet :)
Kazasız belasız
Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) Maşallah baştan sona okudum.Pyano black bagaj üstü spoyler, maşbiyel, Cupra R difizör, dauble dın, dikiz aynalarıda pyano black ve jantlarıda zaten gun metal yapacakmışsınız tadından yenmez.Tabi parçalar oem olursa dahada güzel olur :)
aynaları piano black yapabilirsin. yakışır bence. bu arada aracında hayırlı olsun. gerçekten güzel bir seçim yapmışsın
kazasız belasız kullan. baya heyecan var konudan yorumlardan ve fotoğraflardan belli. umarım bu heyecanın devam eder ve uzun süre sorunsuz kullanırsınız.
cok guzel masallah ozellikle profosyonel cekimlerdede keske basik olsaymis dedim , kazasiz belasiz :)
Keşke alsaydınız gerçekten memnun kalırdınız teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim.. Ayna ve double din harici düşünmüyorum double din biraz bekleyebilir araç dışarda duruyor otoparkta durmuyor camı kırıp almaları an meselesi.. Teşekkürler :) Ve ayrıca bu hafta ses tesisatı koyucam oda idare eder bir süre:)
Aynalar bu hafta içi piano black olacak teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim :) O heycan hep var inşallah bitmez, ailem karşı koydukça ben inadına daha çok yapıyorum.
Lastiklerin parlamasi lazim :)
Masallah kardesim
basınca fena olmuş maşallah.
Maşallah araciniz için , bir daha öyle bi kaza yaşamamaniz dileğiyle. Hayirli uğurlu olsun kazasiz belasiz inşallah:)
maşallah kardeşim Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :) leon'umuzu seviyorum
Aynaları kaplayacaktık, salı akşamı Ömer(low&slow) bana süpriz yapıp boyatalım dedi hiç aklımda yokken iyi dedim hacı sen bilirsin kapakları verdik bugün aldık resimleri akşam çektim yarın da gündüz çeker koyarım daha net belli olur kendisine de tekrar tekrar teşekkür ediyorum seviyorum şekerimi :D :D - Çıtırdan tesisatı da koyduk onun da fotoğraflarını yarın koyarım.
http://i40.tinypic.com/wld1u.jpg
http://i41.tinypic.com/6pp8pl.jpg