Herkeze merhabalar.. Aranıza yeni katılıyorum.. Aracımın birkaç resmini paylaşmak istedim. Saygılar.
![]()
Herkeze merhabalar.. Aranıza yeni katılıyorum.. Aracımın birkaç resmini paylaşmak istedim. Saygılar.
![]()
Darılcama gücenmece yok..Jantlar hiç olmamış..Çağhan..
Orjinal GTİ ,RC veya araçla bütünleşecek göze hitap edecek bir kombinasyon 306 GTİ'a katkı sağlardı..Ön arma iptalini sen mi yaptırdın?Aldığında varmıydı..?Ben orjinalden yanayım..(Zevk tercih meselesi tabiki)
Aracın Genel hatlarıyla duruşu güzel gözüküyor.(2 .resim).
Biraz daha detaylı resimlere ihtiyaç var...(İlk resmi saymıyorum..Karanlık net değil)
Hayırlı günlerde keyfili sürüşler...Kaç model bu arada?
orjinalciyimdir aracın oynanmasına karşıyım ama bazı istisnai araçlarda çok yakışıyor ufak rütujlar mesela 306 larda bu tip ön logo iptali araca çok yakışıyor benim şahsen çok hoşuma gidiyor..
Araç güzel güle güle kullanın orjinal jantlarıda bulunursa daha güzel olur kanımca.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
orjinal jant ve ön logo şart ...kazasız belasız..
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
Jant dışında iyi maşallah.![]()
enough ?
Maşallah kazasız belasız binin jantlar o kadarda kötü değil ama değişse iyi olur![]()
maşallah araba çok güzel gözüküyor jantları alacakmıssınız zaten öyle daha hoş durur kazasız belasız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)