jantlar hariç yok böyle bi e39 diyorum. o da zevktir tabi hemşehrim nasıl gözüne gönlüne hoş geliyorsa sana kalmış jant işi. :) maaşallah Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binmek nasip etsin her daim. ;)
Printable View
jantlar hariç yok böyle bi e39 diyorum. o da zevktir tabi hemşehrim nasıl gözüne gönlüne hoş geliyorsa sana kalmış jant işi. :) maaşallah Allah kaza bela vermesin, ağız tadıyla binmek nasip etsin her daim. ;)
Çekimler çok iyi olmuş ellerinize sağlık araç maşallahı var ;)
Araç aşırı güzel kocaman Maşallah, Efe seninde eline sağlık çok güzel kareler çıkmış :)
yav kayseriden kötü bi araba çıkmıcakmı hiç:) Çok iyi hayallerimden biriydi maşaallah kazasız belasız.
araca söylenecek söz yok maşallah müzelik bir araç :) allah kaza bela göstermesin...
vay maşallah kayseride çok güzel araçlar var gerçekten
Allah nazarlardan esirgesin , maşallah...Araba çok güzel , birde fotoğrafları sen çekince dahada güzel oluyor...
Abi siz ne yaptınız ya. Hem 5.40 hem manuel :)
Maşallah araç sahibi kim şuan isim olarak ekrem abi mi ? sapancada bitane abimde vardı yanlış hatırlamıyosam onun arabası
Arac suan Ali Berberoglu'da Kayseri'De Ekrem diye sahibi olmadi. Kayseri'ye Izmirden geldi diye biliyorum.
maşallah kalem gibi duruyor
Mal kral, maşallah... :)
maşallah süper bi araç hep istemişimdir komfor ve güç bi arada
resmen şuurum kayboldu elinize sağlık araca kocaman maşallah, çok seviyorum bu e39ları