Cok güzel oldu hayırlı olsun tekrar yalnız önde vtec ön dil istiyorum diğe bağrınıyor acil hallet..
Printable View
Cok güzel oldu hayırlı olsun tekrar yalnız önde vtec ön dil istiyorum diğe bağrınıyor acil hallet..
Kazasız belasız çok güzel görünüyor emekleriniz...
kazasızz belasızz guzel olmus
çok güzel oldu tayfun emeklere değdi.. kazasız belasız kullanırsın inşallah bundan sonra.. mekan neresi ?
sabrın sonu böyle güzel bi vtec maşallah:)
34mekan 44vatan :)
de hadi hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız bin inşallah
o değilde hep sorucam unutuyorum kanka hazır toplarken dil falan değilde neden önü 99 toplamadın.
Kanka 99 ön almadım. 98 ön hazır vardı hemen onu taktık. Ama tamponları 1 2 aya 99 yapacağım.
maşallah kazasız belasız fotolarda çok güzel.
canım kardeşim aLLah kaza beLa vermesın cicek gibi maşaLLah..
Maşallah abi diğer parçalar ne zaman takılcak ?
Gözün aydın abi, Allah bir daha kaza bela yüzü göstermesin, nazarlardan saklasın.
Yalnız bence bir eksiği var, bende mi problem var bilmiyorum, turuncu çok gözüme batıyor, orijinal stoplar yerine beyaz sinyalli JDM tarzı stoplar olsa mükemmel olacak...
maşallah çok güselde oturmayan parçalar mı var abi?
maşallah çok güzel olmuş kazasız belasız
maşallah tayfun artık gönlünce binersin işallah
maşallah abi inşallah artık bu hali üzücü bi sebepten dolayı bozulmaz ama tuning olarak bozulabilir tebi :) hadi kazasız belasız inşallah :)
gözün aydın bekledin o kadar ama değdi heralde kazasız belasız
gozun aydin,konuyu yeni gordum:) hayirli rodajlar olsun..0 km arac aldin gibi dusun:) allah birdaha kotu gun yuzu gostermesin insallah guzel gunlerde kullan..kazasiz belasiz..fotolarda guzel(bašlangič icn) ilerleyen zamanlarda daha guzel bir aracla karsilasicaz oyle dusunuyorum..kaputalti fotosu eksik olmus:D;):)