Body kit bence güzel sticker iptal edilip güzel bir
Jantla kendine gelir, Kazasiz belasız kullanın gercekten cok özel bir araca sahipsiniz :)
Printable View
Body kit bence güzel sticker iptal edilip güzel bir
Jantla kendine gelir, Kazasiz belasız kullanın gercekten cok özel bir araca sahipsiniz :)
Parayı buluyum TR'de ki kırmızı Celica'yı ben alacam :D
evet başta bende inanamadım ama oldu :D
evet Alper aracı birebir gören ve kullanan bir kişi olarak detaylı bir yorum yaparsan fena olmaz hani :)
beğenenlerede beğenmeyenlerede saygım sonsuz, sonuçta her insanın zevki farklı. ama jant değişimi beğenmeyen arkadaşların çoğunun bakış açısını değiştirecek diye düşünüyorum :D
İlk aldığınız zaman ki hali çok daha hoşuma gitti.. Bu motor kombinasyonu, basıklık ve jant nokta. Benim kafamdaki 7. jenerasyon Celica budur.. Her birinden ikişer tane olmak üzere 4,5 ve 6. jenerasyon Celica'lara ev sahipliği yapmış biri olarak, bundan sonraki hedefim bu kasayı yakalamak. Umarım bizede nasip olur böyle bir güzellik :)
Body kit konusunda tercih sizin tabi, yinede emek harcanmış oldukça. Kapılardaki yazılar sökülse ve jant değişikliği yapılsa çok daha iyi görünür bence.
İyi günlerde binmek nasip olsun. Tr'ye geldiğinizde yolunuz İzmir'e düşerse muhakkak görüşmek isterim :)
Masallah buyuk emek var siz begendıkden sonra gerisi boş kazasızz belasız kullanınn abi :)
maşallah kazasız belasız... body kit acilen değişime ihtiyacı var bencede...
herkez rahat olsun kırmızı celıca bende 2000 model 120 bınde :)
Çok teşekkür ederim.. bu aracın Türkiye'de satışının olmaması vahim bir durum aslında... Türkiye'ye gelince önce Sakarya oradan Bodrum ve sonra Antalya'ya gitmeyi düşünüyorum. İzmir rotam dışında kalıyor ne yazık ki
Çok teşekkür ederim :)
Daha iyisini bulana kadar bu body kitle devam :D
Benimkide 2000 model - 115 binde :)
Fotosu varmı aracınızın ?