evet bende body kit i aldıktan sonra farkettim :) birazcık geç oldu ama dönülmeyecek bi yerde değilim :) geri orijinale geçiyorum yavaş yavaş :)
Printable View
evet bende body kit i aldıktan sonra farkettim :) birazcık geç oldu ama dönülmeyecek bi yerde değilim :) geri orijinale geçiyorum yavaş yavaş :)
maşallah abi kazasız belasız :)
eyvallah kardeşim teşekkürler :)
ben arabayı beşevler kavşağında ve bi kaç kerede anıtkabirin o taraflarda gördüm , gördugumde ustunde sıyah jantlar vardı. Maşallah kazasız belasız
Ya yazik gunah sahin dogan icin gaza basmiyorum ben yakita yazik, ne onumde tutunur ne arkamda:) (sozum forumdan disari, burda cok can yakan sahinler doganlar var:D) cruze icin ne diyimki bisikletle bile kafa tutuyolar cruzelara:D W124 mersolarla oynamayi severim ben, sende dene cok zevkli oluyo:)
3 tane video var arkadaşlar arasına kalktığımız birazdan güncellerim :)
Bu arada farlari kareye ceviricem demissin, bence bu farlar cok daha guzel, hatta mercekli olanlari var onlardansa bence kalsin bunlar boyle;)
Ralli aracı olduğu zamanlardaki eksoz patlamaları falan kulağımda şu an bu şekilde özel arabaları seviyorum. Maaşallah sizde kazasız binersiniz inş. Hp Tork verileri nedir şu anda ?
jantlar güzel olmuşta sanki biraz ufak kaçmış gibime geldi Maşallah Allah kaza bela göstermesin :)
dynoya çıkmadım hiç aslında çıktım da arabada platin ayarı yoktu tevzi makarası iletkenliğini kaybetmişti ve indüksiyon bobini ile distribütör arasındaki kablom yetersizdi ateşlemeyi kesiyordu 5.000 devirde . o haliyle 70 hp çıkmıştı :) zaman bulursam ve kafamda bi kaç değişiklik daha var onları yapınca tekrar dynoya çıkıcam.
sırada arka lastikleri büyütmek var kafamda mopar tarzında dediğiniz gibi lastikler ufak kalıyor
tam projelik :) masallah.
http://www.techturkey.com/forum/vide...or-kalkis.html
bu de video bölümüm :)
70 hp? Nasi ya? Baya bi ariza varmis ozaman ateslemede falan keske onlari halletmeden cikmasaydin. 2.0 degilmi araban? Bu arada gogilda Birol Ozbek yaz internet sitesi cikar, onun sattigi mantaya bi bak derim ben;) harikadir, ayrica yedek parcada her nevi mevcut adamda bana cok yardimci olur kendisi, adimi ver tanimiyosan ozgur tavsiye etti de zaten mantan varya deli yardim eder o;)
bu cruzeun sahibi arkadaş da pek apaçi pek bir saplanmaya müsait :D gelen geçen saplıyor :D
Birol Abiyle tanışığız . bizde de ondaki kadar yedek parcası vardır mantanın :)) babam sağolsun topladı ankaradaki tüm manta parçalarını :) belki birol abide bile olmayan manta-b nin cam seti var komple :D
dyno verileri beni tatmin etmedi açıkçası ayarsız olunca da canımı sıktı haliyle şanzımandan beygir kaybı oldu . motorda kompresyon kaçağı 0 :)