Hocam Maşallah aracınıza...
Arkada bulunan perdeyi nereden temin ettiniz acaba ?
Printable View
Hocam Maşallah aracınıza...
Arkada bulunan perdeyi nereden temin ettiniz acaba ?
çok güzel olmuş maşallah..:) ancak daha kalite bi cd çalar hakediyor bu güzellik :)
Kazasız belasız MaşAllah.
Arkadaslar ii dilekleriniz icin hepinize tesekkur ederim aslinda arac benim degildi emanetti emanetin cani agzinda olurmus ya soforlugu olmayan ehliyetsiz alkollu bi zat ( : arabaya carpti tamire verincede adama para lazim oldu bizde mecburen almis olduk cd calar oradan kalma ( : sislerdeki ve sinyallerdekii folyolarin turuncusuyla kararsiz kaldim farkli renks fikirlerinizi dinlerim arkadaki "perde" mahmutbeydeki aksesuarcida her renk var yardimci olurum
tadında olmuş bence bu şekilde de kalmalı, kazasız belasız ;)
maşallah araç ok gibi duruyor kazasız belasız..
2001 de sattıgımız 98 model kartalım hala sattıgım adamda ve hala yatıyor. kanıma girdi gene kartal aşkı :) maaşallah tam kararında olmuş
Maşallah kuş serisi tavan yaptı şu aralar :)
Eyvallah kardesin Vti la gazliyoz bunla yanliyoz( ;
Maşallah Ronayım Allah kaza bela göstermesin çok iyi duruyor :)
Estafurullah melihim senin araclarin yaninda bizimkiler neki ( :
Sinyaller ve sisler hariç on numara. İçeri çok fena olmuş, çok beğendim panjur tam yerini bulmuş. Işıklandırma var mı acaba farklı bişeyler ?
deri koltuklar haricinde iyi olmuş maşallah
maşallah kazasız belasız bir de yazılı lastik olsaymış tadından yenmezdi
maşallah çok başarılı
elinize emeginize saglık gercekten cok iyi olmus.
maşallah hastasıyızzz :D
sinyallerdeki sarı folyo yerine turuncu folyo olsa daha şık durur.kazasız belasız :)
maşallah gerçekten çok iyi toplamışşınız kuş grubuna pek sıcak bakmam ama arada böyle güzel istisnalar çıkıyor :)