Renk seçimi süper olmuş,ortaya güzel bir araç çıkacak gibi :) iki sorum olucak. Direksiyon orjinal nardi'mi? İlanı olan lacivert v70r sizin mi?
Printable View
Renk seçimi süper olmuş,ortaya güzel bir araç çıkacak gibi :) iki sorum olucak. Direksiyon orjinal nardi'mi? İlanı olan lacivert v70r sizin mi?
rengi efsane olmuş. Maşallah araca konuyu takipdeyim merakla beklıcem bitimini
Soruları cevaplıyım hemen :)
Göğüs orjinal.Baya bi süre bekledikten sonra geldi. 350tl gibi uygun bir rakama aldım.
Lpg dolum yerini kesinlikle tampona takmayacağız.
İlk başta coupe ye çevirmeyi çok düşündüm ama ruhsatta sıkıntı çıkacağını bildiğimden vazgeçtik.
Motor olarak ilk adımda 4-1 headers 51 boru cutout yapıyoruz. Sırada slx carburator yaprak lpg enjeksiyonu egzantrik port polish bütük pistonla stroker yapmayı planlıyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum. Bravo hgt motoru var çok yakın bir arkadaşımda. Onu swap düşünebilirim ama dediğim gibi çok sonra :)
Direksiyon orjinal nardi. Gri 98 model v70r ilanı bizimki :)
Masallah kesenize bereket :) Bi şahine hayat vermişsiniz
renk seçimi çok başarılı olmuş
Allah kolaylık versin geri kalan kısımda
renk çok güzel olmuş , crx koltukları direk uyuyormu ?
renk çok çok iyi olmuş hatta mükemmel :) crx koltukları fazlasıyla rahattır 20 yıldır kullanıyoruz :)
Renk çok güzel olmuş. Jantlarla birlikte boğmaz görüntüyü inşallah. Güzel olacağa benziyor
bu tip restorasyonlar çok hoşuma gidiyo.
zevkine bi tane yapsam mı diye düşünmüyo değilim :)
Renk seçimi çok iyi :)
Renk farklı ve cok guzel olmuş Maşallah .Konunun takipçisiyim böyle konular çok zevkli oluyor valla :D
Renk gercekden cok iyi masallah
Çok hoşuma gitti. Renk muhteşem. Bol fotoğraf bekliyoruz. Maşallah, dertsiz sonlanır inşallah.
Heycanla bekliyoruz :D
Rengine bende bayıldım. Bu kadar emekten sonra bence motorada el atmadan duramazsınız :) Allah kolaylık versin ;)
Renk tercihiniz çok iyi olmuş. İyi birşey çıkarıcaksınız kesin ortaya :) Maşallah. Bekliyoruz sabırsızlıkla.
Renk seçimi ve parçalar çok güzel.
Allah utandırmasın, devamını bekliyoruz.
masallah renk seçiminiz çok güzel olmus
Renk muhteşem olmuş. Devamını bekliyoruz. Allah kolaylık versin. :)