Teşekkürler arkadaşlar. Hayır hala satılık sadece kaşıntı durmuyor. Sürekli bişeyler yapmak istiyorum :)
Printable View
Teşekkürler arkadaşlar. Hayır hala satılık sadece kaşıntı durmuyor. Sürekli bişeyler yapmak istiyorum :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...45086145_n.jpg
Corbeaulandık :D
masallah kardesim ama eski koltugu daha iyiydi bence
Teşekkürler. Piste hazırlanıyoruz o yüzden taktım. Kemerler de gelicek daha.Koltuklar elimde nasıl olsa. 1 saate değiştirirz :D
koltuğu ya çiftleyin yada diğerini takın bence :)
Bakalım şu an böyle tek olarak kullanıcaz sanırım :)
üyeliğim onaylanmadan evvel şu arabaya yorum yapamazken içim gidiyordu.harika yapmışsınız.
Daha yeni gördüm konu süpermiş :)
teşekkürler :)
Arkadaşlar hayırlısıysa bu haftasonuna kadar twisted yeni sahibine gidiyor. Umarım projesi devam eder :)
Üzücü bir haber.
Hayırdır üzücü haber nedir?
Eline emegine parana sabirins saglik .. Colk cok hos duruyor . Allah guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin bir saattir tum sayfalari okuyordum.
Hersey harika sadece o janttlar kesinlikle komple parlak gumus gri olmaliydi yada krom , hani zevk ve renk kesinlikle sen bu sekilde hoslaniyorsun da , on amartisor islemi , 2-3 cm daha basiklik ve jantlarin renk degisimi ile super olur sahsi gorusim.
On ceki demiri isterse the best brand of the world olsun bence sahine takilmamaliydi , tekrar diyorum guzel gunlerde kullan.
Ovgu almaktan hoslandigin kadar ufak ufak elestri , gorusleride anlayisla karsilayabilen birisindir umarim.
Ayrica 29 sayfada 39 defa tum ictenligi ile '. Ah bir coupe olsaydi ' diyen arkadasinda hayiflanmasina hayran kaldim :)
Çok teşekkürler. Tabiki eleştiriye açığım. Hediye olduğu için takmıştım çeki demirini kaldı öyle sonra. Hayırlısı artık yeni sahibi umarım devam eder :)
Ali senden önce ben yazayım Efsane satıldı :(
Vay be dolaşırken eski konuyla yeniden karşılaştım hüzünlendim :(