maşallah valla renk yıkım :)
Printable View
maşallah valla renk yıkım :)
Masallah allah kaza bela vermesin cok guzel renk allah emeklerini bosa cikarmasin insallah
Allah kolaylık versin gerçekten zor ve güzel bi süreç :) inşallah kafanızdaki gibi biter keyifle binersiniz
böyle şeyler gördükçe insanın proje yapası geliyor. emeğinize sağlık herşey istediğiniz gibi olur inşallah :icon_tup:
Renk seçimi çok çok iyi allah utandırmasın
Renk seçimi tabiki harika. En kısa sürede biter umarım :)
Tek kelime ile renk olayın son noktası olmuş..Ellerinize sağlık,kolay gelsin.. :)
stilo tavanı çok iyi olur +1
Herkese teşekkürler iyi dilekleri için. Bu günden itibaren elektrikçideyiz salıya kadar. Sonra camcıya gidicez.
Ek olarak orjinal magneti marelli ön 2 far + ön arka orjinal tampon ve bi ton ıvır zıvır aldık bu gün.
Durmak yok :)
Emeğine sağlık kesene bereket, otomobilci olupta şahinle anısı olmayan yoktur herhalde çoğumuzun gönlünde yeri başkadır :) çok güzel gidiyor oldukça zevkli seçimler yapmışsın maşallah. İnşallah ileride mk1 toplamakta nasip olur. :)
izmir ikinci sanayide yatan sökük bir twingo var bildiğim kadarıyla...tavan üzerinde duruyo..iş görürse gidip bakılabilir..
İzmirde olsam keşke :)
bitmiş halini sabırsızlıkla bekliyoruz (:
ali hayırlı olsn projen cok başarılı olmuş orjinal kahverengi olarak hayal edip üzülmüstüm. bu ton cok yakımsmıs dahada güzel olacakdır yolun acık olsun :)
yazdınmı göremedm ama bu arabaya hidrolik kesinlikle koymalısın bu kadar emeğin keyfini daha güzel sürebilmek adına
Teşekkürler herkese :)
Abi hidroliği düşündüm ama şu an biraz zorlar beni. Ama aklımda şu toplama işi bittiği gibi ilk işim elektronik ateşleme sonra hidrolik :)
Proje ne durumda fotolar durdu bir sıkıntı yok inşallah :)
Masallah abi emegıne saglık cok guzel olmus arac. Reng secımıde ıyı farklı bısı cıkmıs ortaya ..
Bitmesini 4 gözle bekliyorum resmen renk harika ötesi :)
Emeğinize sağlık , bittiğinde keyifle binersiniz inşallah. Bu arada twingo tavan 600 lira civarındaydı bir tanıdık var demişti isterseniz sordurabilirim .