Güncel hallerimiz sayfa 2
1.5 yıl süren ae101 maceramdan sonra yeniden honda almaya karar verdim cıvıc piyasası ***** yanaşılmıyor aklımda direk 99-01 japon accord vardı ve manuel olmalıydı.
İşim gerçekten zordu sahibindendeki araçlardan bu aracı takip ediyordum aracımı satmadığım içinde pazarlığa yanaşamıyordum takas kabul etmiyordu neyseki şansım yanımdaydı toyotanın kaporasını aldığım gün direk araca bakmaya gittim.
Gittik görür görmez ısındım kasa olarak çok diriydi bazı bölgelerinde vernik atması kaputtada bölgesel güneş yanıkları vardı hemen pazarlığa oturduk anlaştık ekspere gösterdik sağ kapı sacı dışında değişen çıkmadı hayırlı olsun dedik aldık.
Gerçekten beklediğimden çok çok iyi bir araçmış ful deri koltuk dijital klima yol bilgisayarı sunroof ısıtmalı elektrikli koltuklar vs vs uzun yıllar binmeyi düşünüyorum.Daha alalı 15 gün oldu çok işlerim ancak pasta cila yaptım ve app plakalarımı takabildim.
Açıklama uzun olduysa affola Fotolara geçiyorum maşallahı esirgemeyelim
Bakmaya gittiğimiz gün çektiğim fotolar ;
noterden gelir gelmez beşiktaş stil app plakalarımı sipariş ettim ertesi gün elimde
İlk gözümü tırmalayan şeyler ön farlardı acil olarak temizlenmesi gerekiyordu
öncesi
sonrası
farlarada şeritlerimizi çektik daha güzel oldu
hafta sonu ilk işim pasta cila yapıp temizlemek oldu sabah 9da başladım motor iç dış temizlik derken akşama kadar uğraştım sonrasında bu fotolar çıktı
yaza girmeden bel altı boyatmayı düşünüyorum kaputta bölgesel güneş yanıkları ve birkaç yerinde vernik atıkları var sonrasında yay ve ebaydan ön ek getirip o şekilde binmeyi düşünüyorum herkese kazasız belasız sürüşler.