hayırlı olsun,güle güle kullan.4,0 benzinli olduğundan fazla km yapamamış![]()
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
hayırlı olsun güle güle kullanın
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Cümleten sağolun
Konum pek rağbet görmedi ama
Babam eski ortağından aşırmış resmen aracı,çok temiz orjinal bi araç...Çokta uyguna aldık,benzini maalesef sıkıntı ama herzaman kullanılacak bi araç olmadığı için sıkıntı yok
Kullanımı inanılmaz keyifli ve eğlenceli hele ki insanların meraklı bakışı,orjinalliğini gören ustaların şaşkınlığı...
İşte bu miniğin motorunun temizlenmesi lazım,fenalarda şuan...
vay arkadaş, motor araçtan büyük.Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan kardeş.
![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
üstünde biraz çalışılsa offroadsal olarak daha güzel bir hal alır tabi offroada merakınız varsa.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Arkadaşımla bi kere denemiştim ondada CJ5 vardı.Ben daha çok asfalt üzerinde kullanmayı planlıyorum ama her an herşey değişebilirAsfaltüzerinde kullansamda birkaç modifikasyon yapacağım,en azından görünümünü güzelleştirmek için
Çok güldüm yorumunuza,hakikatten öyle...Kendisi minnoş motor kocaman
Çok teşekkür ederim...
Dün şöyle bi baktım, 3000 ila 5000 dolar arası fiyat çekiyorlar![]()
Şuan için motor bakımına öncelik verdim.Motor bakımı bittikten sonra dışını elden geçiricem.Dikkat ederseniz aynalar oksitlenmiş üzerinde boya kalmamış,sol tampon kırık,jantlar paslanmış boyanması gerekiyor...
Bunların hepsinin elden geçmesi gerekiyor ama şuan motorun adam edilmesi gerek araba epey zaman yatmış.Motorda büyük bakıma sokulmamış bayağı iş var kısacası.Önce motoru bi bitsin dış aksamları kolay![]()
4.0 benzinli nefesim kesildi yeminleMaşallah aracınıza Allah kaza bela göstermesin
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
benim biladerin bi ara kafaya taktığı araç Allahtan vaz geçirdik yoksa alsa ben çökerdim üstüneAllah iyi günlerde binmeyi nasip etsin ,maaşallah diyelim.
Gülsen bidahaki kışa kadar satma bari de, Riva fln yardıralım mahsur kalalım911 i aramak zorunda kalalım
Cok guzel bır secım yapmısım kardesım ne yakarsa yaksın saglamlıgı yeter aracın kaza sırasında helva gıbı dagılmaz ordalıgı dagıtırsıneger herhangı bır parca lazım olursa bu ısın kralı tar oto tarkan yucel bostancı sanayı sıtesınde ısının meraklısı aklında olsun
Seçim güzel,eğlenceli olduğuna eminim.Maşallah kazasız belasız.
O değil 1999 senesinde jeep ayak aydınlatması koymuş bu oduna,benim 2005 model güya donanımlı aracımda yokŞaka bir yana güzel ve zevkli bir seçim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)