aynen öyle, zaten kesin karar aldım uzun bir süre binmeyi düşünüyorum. :) şuanda fabrikadan cıktıgı gibi ama allah izin verirse bu ay içinde herşeyini yapacam yay film eksoz vs vs..
Printable View
Onuda Varex'lendir abi.:D
hks düz botu ile cazır cuzur gezersin artık :) varexten sonra favorim otto carbon 3 sene kullandım ses tonu olarak bildiğin typer vari bagırıyordu.
ondan sonra birde varex de o sesi aldım bence son nokta mutluluk iki parmagının ucunda :)
Allah kaza bela göstermesin..
hayırlı olsun. umarim ömer kadar temiz bakarsiniz SL ye..
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah Kaza bela vermesin.Çok güzel bir araç almışsınız.
Hayirli Olsun Kardesim :) Geldiniz Uzulerekte Olsa Arkasindan Baktik Ama guzel Ellere Gecti Umarim Sizde Arabanin Degerince bakarsiniz Allah kaza beladan uzak tutsun sizi ...
Teşekkürler Allah cümlemize kaza,bela vermesin biz aldıktan sonra daha bir kere bile kesiciye girmedi çok nadir durumlar dışında girmezde anlayacağınız arabayı yıpratmak için almadık elimizden geldiğince temiz,düzgün tutmaya çalışacağız.:)
Teşekkürler Allah cümlemize kaza,bela vermesin..
Emrah Abi elimizden geldiğince temiz,düzgün tutmaya çalışacağız abimi biliyorsun zaten arabayı yıpratacak birisi değil.:D Allah cümlemize kaza,bela vermesin..
Dostum aracını çok beğendim gerçekten çok orjinal ve güzel duruyor bu sadeliği bozma derim kazasız belasız sürüşler...
AŞK IN tanımını araçta görebilirsiniz... MAAŞALLAH ...