vay bee benim eski oğlan oralara geldi he.gerçi gökhan söylemişti kütahyaya sattıgını.kardeşim uz güzel arabadır o plakayı almak için neler cektim zamanında ama hala değişmemiş olması sevindirdi beni.Allah kaza bela vermesin
Printable View
vay bee benim eski oğlan oralara geldi he.gerçi gökhan söylemişti kütahyaya sattıgını.kardeşim uz güzel arabadır o plakayı almak için neler cektim zamanında ama hala değişmemiş olması sevindirdi beni.Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız
Ahmetcim alabilcegin en guzel 106 yi aldin cok cok guzel bi baslangic oldu sen in icin emin ol hayatina renk katicak bi 106 her yikadiginda yeniden asik olcaksin tekrar hayrli olsun gule gule bin..
kazasız belasız binmek nasip olsun,maşallah
Hayırlısı olsun inşallah
Hayırlı olsun...İyi günlerde...
maşallah kazasız belasız beğendiğim 106'lardan biri :)
cc jantlı 106 daha ne olsun :) maşallah kazasız belasız...
Ahmet hayırlı olsun kardeşim, kazasız belasız işallah...
teşekkür ederim
teşekkür ederim inşallah alırsınız sizde istediğiniz aracı
amin teşekkür ederim
çok şükür abi ya vts gtı derken sonunda aldık gelicem inş ilk fırsatda esk e yanına :)
amin cemi cümlemize inş aracın plakasını değiştirmiycem zaten o uz gtı olarak kalıcak inş :) gokhan abiden de saolsun oyle bi araba bırakdı ki bana gerçekden çok ozel :)
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim abim allah razı olsun senin sayende oldu yıkamadan bile aşık oluyorum abi :D
amin teşekkür ederim
teşekkür ederim
teşekkür ederim
çok teşekkür ederim
:) çok teşekkür ederim
amin çok teşekkür ederim abi cemi cümlemize :)
maşallah kazasız belasız
maşalllahh gökandan snra kıymet bilen birine gitmesi sevindirici hayırlı olsun kazasız belasız...
Cok guzel duruyor bole makınalar 106 ya olan sevgıyı arttırır ıste :)
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin :)
Hayırlı olsun ok gibi Maşallah.Kazasız belasız cezasız kullanmanız dileğimle.
Hayırlı uğurlu olsun UZ bildiğimiz güzel araçlardandır..
Hayırlı olsun çok iyi MaşAllah.