MaşAllah kazasız belasız..
Printable View
MaşAllah kazasız belasız..
Çoook iyiymiş ilanda hiçbişey belli değil :(
Takası düşünsekmi :)
Birde M performance yazısı çok güzelmiş nerden bulurum ?
araç harika. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. sınıfının en yakışıklısı bence. ancak bu araba resimdeki renk kombinasyonuyla çok çok başka oluyor..
http://i.imgur.com/U3E0j.jpg
gördüğüm en iyi 1 series jantı 2şer cm basılırsa çok daha iyi duracağına eminim kazasız keyifli sürüşler dilerim
maşallah bu araba adama 1 serisini sevdirtiyor..
Saol zekicim takas olmadı ama s2000 hayırlı olsun :)
Mperformance yazısı orjinal , onu Maslak sanayide Ata Motors'tan temin edebilirsin çok şık duruyor.
Bende bu rengi çok seviyorum 2. tercihim siyahtı . Tekrar alıcak olsam mavi alırdım .
Çok saol , 3.5 yay var daha fazla düşürmek istedim ama çok konforsuz oluyordu o yüzden yapmadım , böylede bence limitlerinde .
Teşekkür ederim .
Hayırlı olsun masallah m paket ayrı yakısıklılık katmıs
Maşallah,gerçekten çok şık gözüküyor,kazasız belasız.
şuana kadar görüdğüm en iyi f20 :) nedense gözüme çok çok iyi geldi, sanırım siyah böbreklerden dolayı... bir de şu yukarda ki mavi renk çok iyiymiş :)
Allah kaza bela vermesin çok güzel gerçekten :)
aklımda ki kombinasyonlardan biri maşallah kazasız belasız.
M paket olmadiginda jantlar kucuk, farlar cok buyuk kaliyordu ama cok orantili olmus boyle, sahsi fikrim bu alinmasi gereken donanimmis. Allah kaza bela vermesin masallah
çok güzel duruyor maşallah =)
Masallah kazasiz belasiz..
maşallah kazasız belasız... ön görüntüsü eskiler daha bir asi ve sertti sanki yeniler biraz garip geldi bana...
Teşekkürler
Teşekkür ederim , büyük ihtimal böbreklerle arabanın uyumudur farklı gözüken :icon_tup:
Bende o mavi rengin hastasıyım
Teşekkür ederim
Teşekkürler , kesinlikle bu tampon ön farları ancak affediyor, biraz tasarım hatası gibi geliyor , bu tamponla beraber böbrekleride büyütseler bence o zaman 4-4 lük olucak inşallah makyaj yaparlar.
Teşekkür ederim .
Buda bonus olsun :)
http://imageshack.us/a/img708/9995/fotografmd.jpg
bmw 1 alasım geldi o derece güzel :)
Hayırlı olsun...
Güle güle kullanın.