yapcam yapcam hepsini yapcam.çekicektik dün , film yetmicekti ondan haftaya kaldı :D
Printable View
yapcam yapcam hepsini yapcam.çekicektik dün , film yetmicekti ondan haftaya kaldı :D
Kendinmi cekiceksin filmleri?:D Bırak bu isleri yaa,yaptır guzelce camcıya:)
yok yok bizim sitenin sponsoru çekivericek :D ben başında durup kıl araç sahibi triplerine gircem sadece :D
Hee sizin site:D:D Gir gir aynen,de bak orda toz kalmıs burda tuy ucuyor falan:D
Maşallah,kazasız belasız.
Yay olarak ne kullanıyorsun? Kamberin negative olmasının bi dezavantajı var mı?
Çok sert duruyor ;) Kazasız belasız... Nazar değmez inş.
çok güzel araba kazasız belasız...
Maşallah ankarada her cadde de var bundan :) seninkide çok güzel maşallah Allah kaza bela vermesin
masallah cok güzel duruyor....hayatım boyunca binmek ve yapmak istedigim arabalardan biri...:)
kazasız belasız...
güle güle kullan demircim
Allah kaza bela vermesin
bitürlü göremedim yakından şu aleti...
maşallah..yakıyor :)
maşallahı var aletin kazasız belasız inş.
bi ara baya niyetlenmiştim bir e30 toplama olayına uğraşayım edeyim istiyordum fakat fiyatları geri adım attırdı:)
Kazasız belasız hastalık valla ...İzmiri görseniz eskiden borbet sadece bmwlerde vardı artık taksilerde bile borbet var...
maşallah. kazasız belasız.
kazasız belasız ön farları nasıl kararttınız? m40karafar olsa daha yakışıklı olurdu diye düşünüyorum...
ön farlara film çektik fakat kara far almayı düşünüyoruz ama bakalım tabi bu işler tamamen duygusal:D:D:D
m40 farları kara far yapmak içini açtıktan sonra çokta komplike bi iş deil aslında
Maşallah gerçekten çok güzel aracın var corsadan sonra baya iyi :P
Allah kaza bela ceza göstermesin ;)