maşallah kazasız belasız güzel duruyor
Printable View
maşallah kazasız belasız güzel duruyor
kazasız belasız çok güzel bide jantlı görmek lazım bunu wowwwwwwwwwwwwwwww
kazasız belasız güzel aracın var..
kazasız belasız kemal
masallah kazasız belasız gusel olmus
maşallah kaçlık yay kullandınız
hepinize teşekkürler arkadaşlar.
yaylar ön 5'lik arkalar 4'lük. tein'in integra yayı. civic uyarlaması deil.
maşallah. resimlerde süper. araba oyuncak gibi çıkmış.
arabanın yüksekliği süperötesi.
maşallah kazasız belasız çok güzel bi teggy.
maşallah çok güzel kazasız belasız bin...
maşallah kazasız belasız
öncelikle aracın gerçekten çok hoş durmuş.teinler iyi düşürmüş..özellikle tein i seçmen çok iyi.eğer ayarlı yayda düşünürsen ground control ü tercih etmeni öneririm.
koni konusuna gelince ben civic konilerini kullandım ama yinede uzun geldi.vurmaya devam etti.bende başka yollara başvurdum.
kule olayındaysa şu an ki düşüklüğüne göre kuleler değil amortisörlerinde vuruyo olabilir.yani tam kapanıyodur.eğer kulelerin vurduğuna eminseniz şimdilik görünen çare kulelerin tavanlarına delik açmak olucak.yabancı forumları araştırdıktan sonra tek çare bu gibi gözüküyo ki bende öle yaptım.kuleleri kestikten sonrada aklında esnemeyle ilgili bi soru işareti kalırsa onuda kule gergisiyle çözebilirsin sanırım..
amortisör olarakta tociko yu tercih edebilirsin.hem iyi tutuyo hem orjinallerden kısa;)
yaşasın bir teg daha katıldı aramıza.....öncelikle hoşgeldin.....düşürülünce süpper görünüyor bizim teg ler....ama arabanın alt yapısı aşırı düşürülmeye uygun değil pek....bunu normalden biraz fazla düşünce çarpmaya başlayan kuleler zaten söylüyor...burda bir karar vermen gerekecek....görüntümü yol güvenliğimi.....kırmızı süpper....kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)
buna bi ara stp selçuk abinin sattığı siyah jantlar süper durur eminim
maşallah kemalcim , çok güzel olmuş tein yaylarla. ama en acil yönünde bi jant :) kazasız belasız bin kardeşim.
bende şu an böle sac jantlarla geziyorum çok pislik oluyo :D
Maşallah... Kazasız belasız...
Önlerin 5 cm, arkaların 4 cm olmasına pek bi anlam veremedim?
Ya 5 düşseydi ya 4! Böyle arabanın kafası yere yapışmış ve ön
haddinden fazla düşmüş...Muhtemelen 16-17 yaşında bir arabayı
bu kadar düşürürsen vibrasyondan doğacak sesleri, ki bunlar kalıcı
olacak zamanla, kesemezsin!.. Bi de jant taktığını düşünelim
%99 lastikler sürtecek ön çamurluklara... Hatta arka bile sürtebilir!
Mutlaka 1-1.5 luk GET koyman gerekecek... Keyifli sürüşler
Maşallah kazasız belasız sade ve şık olmuş :)