maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
Hayırlı olsun kazasız belasız.
U ledi ve jantıyla bambaşka duruyor.
yakıt tüketimi ise dizele yakın :)
hayırlı olsun , güle güle kullann
Tam plakalıkları sökmeyi unutmayın diycektimki son resimlerde pleksi plakalıkları gördüm. Kazasız belasız çok yakışıklı :)
kazasız belasız binmeniz dileğiyle...
Hayirli olsun Kaan abi; cok guzel secim.
Evet hepsi aktif:)
VW Golf 7 Led Tail Lights - YouTube
İlk defa bir Golf'ü beğendim. İyi günlerde kullanılsın..
Güle güle kullan abi,açık havada prof. çekimler bekliyoruz. :)
Yakıt tüketimi şaka gibi :) teknoloji aldı başını gidiyor walla.yakında diesel araç almanında hiç bir avantajı kalmayacak gibi.hayırlı uğurlu olsun aracınız.golf zaten kendi sınıfında her zaman takdir ettiğim bir baş yapıttır.wv mühendisleri çok çalışıyor ve güzel şeyler üretiyorlar.
O zaman güzel bir video izleyelim. Güzel bir müzik eşliğinde mahmutbey gişelerden bahçeşehire kadar keyifli bir sürüş ... Umarım seversiniz :)
Golf 7 1.4 TSi ACT Highline Highway Night Drive with System - YouTube
ACT sistemini dergide ilk okudugumda fazla bi ekonomiklik saglanmadigi yaziyordu ozellikle arabanin satis fiyatiyla kiyaslandiginda ama simdi bakiyorum ki yanilmislar :) degerler gercekten ekonomiklik anlamda tatmin edici . benki golf leri pek sevmem ama bu sistemle birlikte bu ekonomiklik gercekten bu arabayi begendim :) kazasiz belasiz masallah.
ş.dışı 900 görecekse yüksek hızlarda müthiş değer. yüksek hızlarda 1.6 tdi 900 falan yapıyor zaten. Maşallah, aracınız hayırlı olsun
Hayırlı ugurlu olsun masallah
Teşekkürler arkadaşlar
Çok güzel bir araç. İmrendim gerçekten. Güle güle kullanın :)
Maşallah..