sol elle vites mi atılır hocam be :D :D :D
Printable View
draglarda ordaydım bende aracını gördüm hatta drag günü çektiğin resimde arkası dönük halde ben de çıkmışım ilginçtirki aracın çok güzel kazasız belasız kulan bu yarışa sanırım yetişemiycem ama bi dahakine ben de 1.6 turbo da giricem inşallah
sol elle vites mi atılır hocam be
sen bi de sinyal vermeyi dene :) :) :)
Maşallah aracın çok tatlı :)
Allah kaza bela vermesin.Nice birinciliklere :)
hepınız saolun arkadaslar burda resmı olarak fazla drag olmuyor ama bundan sora olacak ınsalllah bızde hazırlanıyoruz :)
kıbrız bize göre daha avantajlı rum kesımınden inanılmaz parcalar gelıo...orda bu araba dahda güzel yapılabilirdi..
kazasız belasız.
tebrikler.
7 yas buyuk biri kardeş mi oLuyo? ben sana abimi dicem o zaman konusmana dikkt et biraz...
qüzel tam jdm lik bir araç
:) benım ıcın hıc fark etmez ıkısıyle de atarım
sağdan direksiyon olayı pislik ingilizlerin halt etmesi.. adamların her bir şeyi zıt, kullandıkları ölçü birimleri vs.. yaşasın solcu direksiyon :D :D :D
1 - 2 hadı neyse de 3 e atarken fena yamuluyon :D hele bıde serı olcaksan yandın :)
:) eger hıc kullanmamıssanız zor gelebılır ama alısınca sorun olmuyo ben ıkısını de kullanıyorum
k20 olan ek9 gelsin bi günde çözerim vitesinide direksiyonunuda:D
masallah ozellık aracın rengı cok guzel. sonradan mı boyattın? yoksa orjınal olarak bu renk mevcut mu? tekrar dan masallah. nıce bırıncılıkler alırsın ınsallah.
maşallah, başarılarının devamını dilerim :)
sol elle vites değiştirmek güzel olay ;)
Gündelik takılı olan jantlar hariç aracın güzel maşallahh
pazar günü güzel fotograflarını cekicegim inşallah ;)
:) hadi bakalım yıkamam lazım ozaman
motorda neler war bilgilendirirmisin ?
tekrar kazasız belasız
pazartesi kıbrısa gelicem..görmek nasip olur inşallahh kazasız belasız..
farkmaz ikisinide çözerim kardesim:D
Tebrikler :) araçında çok güzelmiş Maşallah özellikle renk seçimin harika :)
:) fotoları çektın burayada koyarsın arkadaslar gorur artık alp
Çok güzel araç, kazasız belasız. :D
saolasın :)
kazasiz belasiz gardas!! :)
:) hasan hoşgeldin gardas