Murat bey aslında sizede teşekkür etmek lazım. Sizlede birkaç kere uzun uzun telefonda konuşmuşluğumuz olmuştu.
Sizinde yazdığınız gibi az ama öz işler yapmaya çalışıyorum. Bundan çok daha fazlasına benim için gerek yok şimdilik.
Printable View
gayet güzel bi s3 çıkmış ortaya gerçektende,,,keyifli günlerde kullanman dileğiyle ,,,conti 5 yorumlarını biraz daha kullandıktan sonrada bekliyorum bu arada ;)
Maşallah Allah kaza bela göstermesin çok güzel duruyor :)
Maşallah kazasız belasız
5 Yaşında bukadar Temiz ve az km de araba az bulunur..
Kardeşim çok şanslısın allah kaza bela vermesin,
son yaptıklarınla güzelliğinin yanına hızlı ünvanınıda ekledin :)
M A Ş A L L A H
Maşallah harika görünüyor :)
tfsi ları bir araya getirelim artık abi yakın zamanda =)
maşallah TFSI seviyoruz :)
s3 bide kırmızısı candır , Allah kaza bela vermesin..
bundan sonraki sıçramalarınız maliyet ve zaman bakımından 2 katına çıkacaktır
fazlasında gözünüz yoksa tahminen şuan 310-320 hp siniz çokta keyifli olduguna eminim bence yeterli :)
sachs baskı balata nasıl biraz yorum alabilrimiyim m? sanırım stage 1 ide vardı dimi?
değerli bi makine sahibisiniz , güle güle gazlayın..
Abi kazasız belasız maşallah kırmızı candır, hala binemedik arabana :)
Maşallah, gerçekten mükemmel.
Kazasız belasız.
Baskı stage 1 de olabilir ben karıştırmış olabilirim. Eklediğim resimlerde parça no lar gözüküyor. Oradan kontrol edilebilir. Artık çok sert gelmiyor açıkcası. Hem biraz baskı alıştı, bende baskıya alıştım sayılır. Eski r53 Mini mden çokda farklı değil. Ama kesinlikle tavsiye ederim. Öncesi sonrası dyno yapsanız bence herkes takar.
Ne zaman istersen Doğukan. Bu haftasonu Kıbrıs tayım. Sonra görüşelim.
Çok teşekkürler.
s3 8p.kırmızı olmasıda tuzu biberi olmuş.çok keyifli olduğu kesin son yapılanlarla.allah daha iyilerini nasip etsin inşallah.
Maşallah Allah kaza bela göstermesin.kırmızı candır.
Maşallah bu araçlara kırmızı çok yakışıyor
araca masallah nazar değmesin
konuyu baştan okudum hoş bir cümle olmayabilir ama yönetimden birisi deep throatlı s.kli mikli imza yapmış o da hoş değil..
sesimizi duy alican abi bide golf var azcık hızlandırdık golfü kaçakları yaparak bide onla denerdik :D
Fevkalade MaşAllah..
Hayırlı olsun çok tatlı araç Almanlar biliyo bu işi :) Allah kaza bela vermesin kırmızıda bitirmiş olayı :)
masallah :)
Baskı balata değişimi öncesi kışlık lastikler ile kendimce çektiğim ufak bir video.
Benim ölçümüme göre 100-200 10.5 sn civarı.
Audi S3 8P 100-200 - YouTube
çok başarılı hızlanması abi güle güle kullan :)
...... Edıt