Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kaça mal oldu acaba özel değilse bir pm alabilirmiyim bende bu tarz bir araç bakıyorum da kısmetse
Printable View
Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kaça mal oldu acaba özel değilse bir pm alabilirmiyim bende bu tarz bir araç bakıyorum da kısmetse
Teşekkürler arkadaşlar, Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.
Sorma çok elitiz :D
Hayatta air falan yapmam kestirip biçtiremem sıfır arabayı :)
Teşekkürler kardeşim, gerçekten bugüne kadar arabaya binmemişim dedim :D
8 litre civarı yakıyor istanbul trafiğinde.
Valla kardesşim 2000kmde araba, o kmyi de bursa çorlu gitgel yapmış, rodajı ben yapıyorum gayet iyi şekilde :D
Biliyorum orayı kardeşim ama zaten acılabilecek herseyi batu ve gökhanla açtık :)
Valla normalde piyasası 65 falan, ben biraz daha uyguna aldım. Teşekkür ederim. Golf kullanıyorsunuz sanırım golften 1 tık daha iyi diyebilirim tavsiye ederim.
hayretlan 1.gün jant takmadın bu sefer :D başımıza taş mı düşcek :D
Valla yavrum öyle konforluki hiç bozasım yok rahatımı :D
Jant taksam uyduruk bi lastik alcaz yine, şu an üstünde potenza var on numara beş yıldız yol tutuyor.
Yay da jant da bi anda gelebilir tabi belli olmaz gaza gelmemle alakalı :p
50mm eibach yay, 18 jant 225 40 lastik devam :D
Daha fazlası olmaz, ihtiyar adama bu bile çok :)
Spoiler'i unutmuyalım :D
sonra arkasından egzos mıncıklama :p
50mm eibach takılmış A3'e bindim ben takma daha iyi abi o kadar diyim..
Abi yay olmaz da coil yakışır buna böyle KW , Eibach falan :)
En azından bi downpipe ellerinden öper abi,
Coil'in de yaylarını kesmeden binersin basık basık :D
Bu arada hangi kasa oluyor bilmiyorum da 2008 A3 1.6 FSi de arkadaşım uzun süre 50mm Eibach kullandı, sıkıntı yaşamadı hiç :)
malın hası dukkanda duruyo :D
Konfor sıfıra yakındı nasıl memnun neyden memnun diye sormak lazım bence. :) Düzgün bir coilover en mantıklısı bence bende para biriktiriyorum sertlik yumuşaklık ayarlı coil için yoksa 4.5cm HR alırdım.
Murat'ın dip basık 18 jantlı Golfu K-sport coil ile benim aracımla neredeyse aynı konforda olunca vışş oluyor insan :D
Turbofsi forumda okudum birçok yorumu, genelde memnun insanlar tabi ama kişiye göre değişiyor.
Coilover iyi olur tabiki özellikle kw isterim ama çok para gerçekten...
Stp öperim canım :D
Yavuz coilover'a 3k TL verene kadar Air yapar gözünün yaşına bakmaz :D
Ya tak yayını jantını bin paşa paşa :D Sert ve hızlı bir araba istedin mi bir telefon kadar yakınım :hehe::hehe:
Ahahahaha yok lan bu da iyi gidiyor bugün bir r56 mcs tokatladım e5te :D
Çiçek gibi aybahh sertlik ayarli coilleri arabanin üstünde verdik abi 1300 gibi parayada vercektik :)
Yay bi arkadaşimda kullandi cok değiştiriyor konforu dedi abi 5lik kullanmiş oda.
bu arabaları kullanmaya başlayinca cok konforlu geliyo rahata alişiyosun sonra yay falan takinca bünye kabul etmiyo :D
Yada cidden elit araba illa coil istiyo :D :D
Bursalısın bi faydanı göremedik, bi abine hediye air yaptır :D
Tamam hediye paketiyle yollarsın :D
Yavuz hayirli olsun. Gule Gule kullan.
bende kasimda TDI aldim sifir. ayni dertlerden muzdaribim (aynalar) :)
bu arada 5 lik H&R kullaniyorum. tavsiye ederim. konfor cok guzel.
yavuz şehir 34 gibi gördüm de yaşmış,artık bırak moruk bu işleri bence..Gençlerin önünü aç(bizlerin) geçti senden :D :hehe:
bursa da ehtiyar (son fiyat alabiilirmiyim)
istanbul da ehtiyar (;))
:hehe:
maşallah yavuz abi mal antrikot.
millet yay takıyor ,18janta gidip syron marshall vırt zırt kore malı lastik takıyor sonra konforu gitti oluyo.
5cm yay 1.6sına taktık orjinal jantlara orjinalinden daha konforlu oldu ataisler?
Hayırlı olsun sana da kardeşim :)
HR daha sert diyorlar Eibacha göre ama birgün denk gelirsek bi binelim görelim daha iyi :)
Yok olum zaten işim olmaz, sürtmeyle bilmemneyle artık :D
Olursa profeyşınıl birşey olcak :p
Sağol kardeşim.
Valla ben de hep olumlu yorumlar duydum, ne markaydı yaylar? Takarım affetmem :D
çok orjınal be abı :( kazasız belasız masallahı var daha sıfır kokusu uzerınde vallahı :)
eibach tabiiki , eger eibach alıcak olursan distribütör jankim 3-5lira kendimizce indirim yaptırırz :)
hr eibacha göre biraz daha sert hepsini taktım kullandım
Abi sen yaşlanmışsın :)
Ben Air bekliyordum kia dan sonra :)
Araç orjinal S line orjinal 18 jantlara/lastiklere takıldı orjinal araca göre koduna göre yay.
Neyse herkesin konfor anlayışı farklı demekki.
Ok kardeşim haberleşiriz o zaman :)
Mertim sağol, bakalım yapcaz birşeyler imkanlar dahilinde :D
ben ozellikle HR tercih ettim. hafifi sertligi olsun diye. 5 lik yay takiyoruz sonucta, hissiyati da olsun :D
S line amortisörler de sert sanırım, ondan belki de kötü olmuştur.
Hoş ben sertliğin kralını gördüm öteki arabalarımda beni çok etkilemez herhalde :D
Valla 3-4bin lira bulacaksın bi de sıfır arabayı kestirip bictireceksin cok icime sinmiyor kardesim :)
Tabi öyle bi para havadan gelirse acımam yaparım :D
Olur kardeşim memnuniyetle :)
Fotosu varmı hiç?
Edit : konusu varmış :D