Maşallah kanka :)
Sonunda ikinizden de kurtuldum :D Adam sabah mesaj atıyo gunaydın kanka hadi mesaiye başlayalım diye :D
Printable View
Maşallah kanka :)
Sonunda ikinizden de kurtuldum :D Adam sabah mesaj atıyo gunaydın kanka hadi mesaiye başlayalım diye :D
abi hayırlı olsun maşallh :)
Teşekkürler kardeşim, italyana yaptık hor gördüler bi de almana yapalım bakalım :D
Teşekkürler yavrum.
Valla bilmiyorum ama secenek cok, bakcaz güzel birseyler :)
Sağol kardeşim, vallahi cok iyi denk geldi cok mutluyum o yüzden :)
Hosbulduk kardesim :)
Batu ile dün baktık biraz ama vag.com ile detaylıca bakmak lazım herhalde.
Yarın nerelerdesiniz haberleselim bi görüselim.
Olsun kardesim, isi gücü bıraktınız adam bulmaya calıstınız o yeter teşekkür ederim.
bebekler bebeği deyimini gerceklestirdik güzel oldu, sağol kardeşim :)
Valla kardesim tekirdag dönüsü pek yavas gelmedim ama yine de cok yakmadı. Dün de özgürün arabayı almaya karsıya gittik geldik falan ceyregin yarısı falan gitti, 7 8 litre arası birsey yakıyor, trafik olmasın 6lara düşüyor, gayet memnun kaldım yani. Km de 2000 tabi daha 10binden sonra daha da düşer, yazılım sonrası harika olur :)
sağol kardeşim :) valla cam tavan ben de istiyordum da en az 10bin lira fazla vermem lazımdı onun icin, böyle temiz bir arac da olmazdı ona rağmen.
Teşekkürler arkadaşlar Allah razı olsun, hepinize daha iyilerini daha güzellerini nasip etsin.
Valla yapcaz artık bir şekil taktım ona :D
İçerden katlanan şey neden kumandadan katlanmaz anlam veremiyorum, leona koymus adam a3e koymamış :D
Gel de gezelim pampişim :D
Sağol yavrum öperim, ilk fırsatta yanındayım :)
Teşekkürler arkadaşlar sağolun varolun :)
Sağolun yavrularım, bakalım kısmet inşallah güzel birşeyler yaparız. Kesip biçmeden elden ne gelirse artık :)
Valla benim de cok icime sindi kardesim sagolasın, tadını çıkartırım ama bir gece ansızın basıp jantı koyabilirim de :p 17 kesmez bizi hoş ama ambition jantını cok begeniyorum bunların.
Ahahaha onur ya adamım nasıl biliyor ne diyeceğimi :D
Olum sen bu yaşta böyleysen benim yaşımdaki halini düşünemiyorum :p
Sağol yavrucum :)
Valla dizel biyere kadar kardeşim, benzinli araba huzur resmen :)
Teşekkür ederim arkadaşlar, Allahım herkese nasip etsin.
Teşekkürler kardeşim :)
Ahahaha kardeşim hakkın ödenmez vallahi :)
Hoş kurtuldum sanma kaskoyu aksigortadan yaptırdım :D
En kral yemek köpeğin olsun sen koordinat ver yeter :)
yavuz hayırlı olsun güle güle kullan,güzel tercih yapmışsın.
hayırlı olsun yavuz, kazasız belasız kullanırsın inşallah..
hayirli olsun kazasiz belasiz.
Hayırlı uğurlu olsun , güzel tercih yapmışsınız.
Teşekkürler :)
Hayırlı ve güzel günler kullan abicim, darısı başıma bi satsam bende. :)
Gule gule kullan :D, Viraj donus zimbirtisi yapcaksan vag-comdan, Cree LED h11(sis ampulu h11 sanrm) yada beyaz ampul koy bence, Birde xenon ampullerini 6000k yapmayida dusunebilirsin, plakalik vs, Sen kesin bunu en efso german style i yapcan TR nin, Punto ya bile o kadar zevkli Italyandan almana cevirdin bunu dusunemiyorum. :D.
Yazilim, Egzoz, Intake sway bar/ coil yada air ride goruyorum geleceginde :). BBS LM le fena duruyo
Biraz seni gidikliyim aklina giriyim :D BBS LM bulamadim beyazda ama bu da guzel olur
http://farm9.staticflickr.com/8239/8...29bcbba7_b.jpg
http://farm9.staticflickr.com/8095/8...7a0628e7_b.jpg
Beyazda fume guzel durur te37 replicasi da herkesde var sen yaparsin yine yapcagini zevkli adamsin abi. Bu arada arka stoplar led mi?
Yapcaz işte birşeyler :)
Önler de arkalar da led :D