Hayirli olsun abi yine güzel bi tercih yapmişsin iyice elit kesim araçlar almaya başladin :D
Artik air ride olur bunda :D noktayi koyarsin yaşda kemaleee eriyo :)
Printable View
Hayirli olsun abi yine güzel bi tercih yapmişsin iyice elit kesim araçlar almaya başladin :D
Artik air ride olur bunda :D noktayi koyarsin yaşda kemaleee eriyo :)
Yavuz abi sonunda konforlu rahat bir araç buldun aldın Allah kaza bela vermesin Maşallah yakıt durumu nasıl ?
hayırlı uğurlu olsun , kazasız belasız.
Hayırlı uğurlu olsun yavuz abi.. Yine ufak dokunuşlarla cok güzel olacağından şüphe yok :) Allah nazarlardan saklasın..
bayandan araba alma taraftarı değilim rodaj süresinde sıkıntı oluyor motor sağı kalıyor motor parçaları sağır düzgün kullanılmadığından dolayı yuvalarını buluyor ve rodaj sonrasında bile ne kadar uğraşılsa motor eski kondüsyonunu bulmuyor
kazasız belasız tertemiz duruyor siz şanslısınızdır umrarım motor konusunda
Abi hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin. :) İstanbulda Ender Elektronik var,adam Audiler üzerine uzmanlaşmış gibi bir şey. :) Bizde audi varken viraj sis farlarını orada açtırmıştım. Ayrıca Led'lerin daha kuvvetli yanmasını ve sinyal verirken kısılmasınıda kapatabiliyor. Ek olarak geri vitese takınca sağ aynanın yere bakması vs vs gibi bir sürü özellik açabiliyor internet sitesinde detaylı bilgiler var bi uğramanı tavsiye ederim. :)
Masallah,hayırlı olsun yavuz.Allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın :)
Maşallah, hayırlı olsun. :)
Aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kaça mal oldu acaba özel değilse bir pm alabilirmiyim bende bu tarz bir araç bakıyorum da kısmetse
Teşekkürler arkadaşlar, Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin.
Sorma çok elitiz :D
Hayatta air falan yapmam kestirip biçtiremem sıfır arabayı :)
Teşekkürler kardeşim, gerçekten bugüne kadar arabaya binmemişim dedim :D
8 litre civarı yakıyor istanbul trafiğinde.
Valla kardesşim 2000kmde araba, o kmyi de bursa çorlu gitgel yapmış, rodajı ben yapıyorum gayet iyi şekilde :D
Biliyorum orayı kardeşim ama zaten acılabilecek herseyi batu ve gökhanla açtık :)
Valla normalde piyasası 65 falan, ben biraz daha uyguna aldım. Teşekkür ederim. Golf kullanıyorsunuz sanırım golften 1 tık daha iyi diyebilirim tavsiye ederim.
hayretlan 1.gün jant takmadın bu sefer :D başımıza taş mı düşcek :D
Valla yavrum öyle konforluki hiç bozasım yok rahatımı :D
Jant taksam uyduruk bi lastik alcaz yine, şu an üstünde potenza var on numara beş yıldız yol tutuyor.
Yay da jant da bi anda gelebilir tabi belli olmaz gaza gelmemle alakalı :p
50mm eibach yay, 18 jant 225 40 lastik devam :D
Daha fazlası olmaz, ihtiyar adama bu bile çok :)
Spoiler'i unutmuyalım :D
sonra arkasından egzos mıncıklama :p
50mm eibach takılmış A3'e bindim ben takma daha iyi abi o kadar diyim..
Abi yay olmaz da coil yakışır buna böyle KW , Eibach falan :)