Hayirli olsun.Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.
Printable View
Hayirli olsun.Kazasiz belasiz keyifli surusler dilerim.
maşallah allah kaza bela vermesin.
maşallah çok güzel benimde kafamda olan bir araç bakalım hayırlısı güle güle kullanın:)
Maşallah kardeşim, Allah kaza bela vermesin :)
Maşallah abicim
Güle güle kullan bro maşallah
Maşallah güzel aracınız var, Allah kaza bela vermesin :) Dyno verisi filan var mı ya da tahmini bi güç?
maaşallah. Ankarada canlı görmüştüm. güzel araba gerçekten. yazılımla basınç açılsa, max kaç hp verir? tabi şu anki set up ile.
maşallah Allah kaza bela vermesin birde arka plakalıktan bulma ımkanımız nedır :)
Çok güzel araç güle güle kullan,en güzelide tek kapı olması!
4 kapı aile Gti larından nefret ediyorum nefret
Sagol abi sadece yazilimla biraz daha acsak 270 civarlarini gorebiliriz..orjinal k03 turboyla daha fazla eklemelerle pompa vs 300-310hp alan araclar gordum yurtdisindan ama net dogrumudur bilemem :)
Tesekkurler kardesim.Plakaliklardan bende 1 tek daha var yedegim..Malesef tr de yok ama getirtme konusunda yardimci olabilirim kaynagini biliyorum fiyatida uygundu.Sadece plakalik avrupa tip oldugu icin plakanin kenarlarindan cok az kesilmesi gerekiyo.
Tesekkurler :) 4 kapi banada pek sportif gelmiyor mecbur kalmadikca hic almayida dusunmuyorum :)
Anladım kardeşim. tekrar hayırlı olsun. ağız tadıyla binersin umarım. Erhana da selam :D
Tesekkurler :) 4 kapi banada pek sportif gelmiyor mecbur kalmadikca hic almayida dusunmuyorum :)[/QUOTE]
Çoluk çocuk her beraber gazlamak için üretmişler sanırım:)
Maşallah çok güzel duruyo :)
Allah kaza bela vermesin.