tamam apaciler tüm msjları okudum geliyorum :D
Printable View
tamam apaciler tüm msjları okudum geliyorum :D
tamam bilader, yeni uyandım açıliim hemen organizasyon yapıcam :D
22.30 da bahcesehır tem cıksındayız kısmetse
ben çıktım şimdiden bi arabamı yıkatiim :D üstünde 5 kile toz var :p hehe
hadi gödrüşürz beyler..
biri furkannın telini versin ariyim
Hadi baqim göreyim sizi.
başarılı araçlar herkezi tebrik ederim :) barışın araçıın sesi çok güzel :D
EDS Typer vs UR CLio
6 - 0 .
mağlup oldu.
bütün hepsinde yanlarındaydım hepsinde eds geçti... ama clioya söylenecek söz yok on numara bir araç... 4. te 1 boy 2 boy açılıyor... maşallah tebrik ederim 2 aracıda EDS de çok başarılı...
kafa kafayalar... 3 ün sonunda yarım boy
güzel oldu ama ben yine eve elim boş geldim yani yine videom yok :D
konulan video olursa, benim arabamda 14" jant olduğunu şmdiden soylerim ama barışın istediği gibi 17" lerlede denemelerimiz olucak ve onca günlük muhabbet sonucuna ulaşıcak ;)
Evet 17 lerle denendiğinde ben 15 lerle geleceğim nihahahaha. Demek sen benden önce vtec açarsın he.
ben gelemedim kulupte kalıyorum kacırdım cok ıstedım gelmek ama Yrv ile snin deneme ne oldu
Vtec altı YRV nin tam iyi olduğu devirde YRV alıyor 4 ortalarında vtecler geliyor geçiyor gibi 5 de geçiyor. Vtec devirinde YRV geride kalıyor. Ama o pata küte sesi çok iyi.
Barış sağol bizi kırmayıp geldiğin için.
Şimdi furkan 17 leri taksında önce bi benle denesin :)
valla şimdi şu kadar boy oldu dersek tartışma çıkar, video koyan arklar olur elbet..
ama işin özeti vtec aldı yrw, vtec üstü vtec tabi..
herkeze ii geelr gelenlere teşekkür ederim..
bende vıdeolar var furkan....Bana her 10 vtec acman karşılığında bı vıdeoyu verırım..:D
aahaha ztn 2 gündür araba hiç açmadığı kadar vtec açtı, en iisi ben sana bi top speed yapiim sen hepsini yükle buraya :D
top speedlerımız aynı tek fark ben 20 dakkada falan cıkıorum :D:D
kısmet olursa her zmn açarz vtec bizim ;)
ama bu sefer yattım ii geceler..
K vtec te neler var sword'dan aldığından sonra bi değişiklik varmı acaba ?
falası yok eksiği var, kısa yok üstünde bide orta boru artık ss diil, sanayi işi.
barıs woltranı olusturamadı:D
auehuaehua olur arada öle şeyler :D araban çok güzel ve zevkli eğlenceli :D çaf çuf
böyle bi dayiihatsu beklemyodum gerçekten. he bu arada benzın ışığı yanınca ben benzın almak ıcın durdum ondan koptuk yoksa senı ben daha çok gaza getirirdim hehehe :D 4ten1 e 1 den 4 e :D oynaya oynaya gelirdik :) bidahaki sefere artık memnun oldum
yok kaan yag yakıyolar fosur fosur aynı barısın dedıgı gıbı :) zengın karısım yapamazkı beyın yok ;)
sıyah deıl dumanın rengı yag dumanı mavımsı...
Dün gece geldikten sonra bide dışarı çıktım 3 demi yattım bai ağırısı ile işe geldim felaket bağım ağrıyor.
Bu arada dün gece az ve özdü güzel oldu.
Güzel bi gece oldu EDS typR ve K vtec gecenin in leriydi :)
He biz gitmedik yani. Yürümüyrmu şimdi bizim araba 4 te gelirken furkan katofa soktum diyor ben ne yapayım :) . Şimdi 17 leri takacak bugün yarın gelir yanıma :)
Biliyem ama uyuz oldum 4 e atamadı diye.
Dün akşam saat 22'ye doğru ewe giderken bi baktım K Vtec 14 leriyle yardırıyo Avcılar'a doğru.Aha dedim bunlar bu aksam gazlicak gene :D
Video yokmu ??
Gelecek videolar birazdan onurcum.