ses yapar orda be :D
Printable View
Aynısından yaptırıp Subaru'ya koyucam :D :D
Kardeş yanlış anlamanı istemem ama videolarda baya bi geciyo baya bi fark bi kaç videoda bi videoda 2 boy var bunlar feyk olamaz sanırım bende zamanım olursa denıycem hepınızle ınsallah yrv lede denıycem ama gercekten arabaa emek var ve gıdıyo bı vıdeoda seni geciyo rsle yuruyo nerdeyse bende rs le yuruyorum ama yrv ile demek lazımbu konuyu mahhalle hanımları gibi kavga ederek cözemeyiz yani cözemessiniz bende yrv li arkadaşla tartıştım sinirler gerildi ama arkadaş mantıklı ve elinde videolar..Biliyosun bu dönemde her kez videoya bakıyo
ben kavga etmiyroum, sadece barış bazı gerçekleri yalanlıyo..
ilk denememiz rs le olan evet yürümüyo arabam ama o akşam herkez biliyo gırgırına geldiğimi, bilmiyodum dien varsa yalan soyler..
dier video 1-2 yazan videonun öncesinde kendisi geçtim ve yanımda koray vardı ve bir seferde değil 2- denemede de geçtim dönüşte arabayı abime verdim ve kullanmayı bilmediğinide solyledi, başkan da vidoeları koymayız dedi ama barışın eline fırsat verdik işte..
ben sadece herşeyi kendisine mal etmesine sinirleniyorum, sorduğum soruya da doğru dürüst, yalansız cvp veririse dha çok deneriz ama dier türlü samimiyetinden şüphe edicem barışın :( ..
dener görürüz ama artık bende videolarla konuşucam ;)
Anladım tabi yalan sölemıyosundur kullanmayı bilmiyen cok fark eder hemde baya eder o zaman sole yapalım bı gun kesın belırlıyelım ve denıyelım her kez rahata kavussun her kez bır bırını vıdeolasın barıs ta gelır bende gelıcem allah ızın verırse deıyelım hep beraber bu ıslerde ıddalı olmıyan kısı emın ol daha cok zevk alıyo gecınce ben aynen ole takılıyorum bu benım gorusum tabıki senın arabanda zamanında vtec ve 106 bırakmıyan bı arabaydı sword da ıken yıne oledır emınım ama ıste vıtes atmak var vıtes atmak var :)
İstisnalar Kaideyi bozmaz ben gordugumde hepsini geciyodu :D
artik kisa yok ama yinede kondisyonu baya ii..
bugun 14 jantlarla denedin ve normalden 3 boy daha ii yuruyo, 17 lerle vtec ustu yrw ilede yururm ve her isteyen cameraya alabilir ;)
bende istiyorum :D