Biliyem ama uyuz oldum 4 e atamadı diye.
Printable View
Biliyem ama uyuz oldum 4 e atamadı diye.
Dün akşam saat 22'ye doğru ewe giderken bi baktım K Vtec 14 leriyle yardırıyo Avcılar'a doğru.Aha dedim bunlar bu aksam gazlicak gene :D
Video yokmu ??
Gelecek videolar birazdan onurcum.
Bende bekliyorum baya bi merak ettim 14 lerle
yağ yakıyo ama honda cem servis danışmanıyla konuştum ve gösterdim arabayı oyle aciliyeti olan bişe görmediler.. gerekirsede yetkili serviste yaptırırım ztn ;)
videolar nerde beyler?? ben yine cekmedim artık tarafsız ellerden bi kaç video bekliyroum ;)
amerikada subap lastigi takimi 30dolar falan,
alip deneyin bence...
ebd ile trade olayina girersem cok fena bi makine cikartirim ortaya ama simdilik bi aciliyeti yok :)
..............
Bittimi senin işlemler yoksa hala stock mu devam :D
ya korayın şifresi aktivmiş yanlışlık oldu msj bana ait :):):)
beyler fena rollüm geldi, yarın akaşm bi şeyler yapsakmı??
14 takıcam, yürüsün istiyroum hatta bişeyi denicem çıkarsak :D
Haydaaaaaa tamam bende 14 takacam bulursam tabi :)
Ne deniyeceksin sen baqim. Bu arada o tellerden getirsene bana kardeşim haftaya boyaya girecek tamponu yapıp takayım valla yakınında ise bi al beya kanka o tellerden. Bu arada çamurlukları unutmadım bi ara atalım onları kömürlüğe.
tamam kardesim sen ne zmn istersen camurlyuklari veririm, ztn camurluklarida boyada boyattir bence..
izgaralarida maslak tarafina gittigimde alirim;)
ama asik konu ROLLING diyorum beyler cok bos geciriyoruz gunlerimizi biseler yapmak lazim :D
Maaşallah abi çok tatlı aracın var.Kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah..
teşekkür ederim kardeşim, allah daha iilerini sana nasip etsin ;)
Furkan bu arada carbon senkromenç alalım sanada. 3. vites çırtlaması için. Ben yakında alacağım.