tavan Cf kaplı ;) ben çok beğendim canlı halini hergün gördüğümden Kırmızı araçta güzel bi ayrıntı oldu
Printable View
masallah gercekten cok guzel olmus tawanın fıber kaplaması cok guzel duruyor bende ıstıyorum kazasız belasız:):)
Enkeiler beyaza boyansa çok güzel olur bence.
maşallah! canavar gibi olmuş verilen emeğin karşılığını almışsın fotoğraflardan anlaşıldığı kadarı ile bundan sonrasında allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin ..
araba bı garıp geldı benım gozume nedense yaw
kazasız belasız
maşallah güzel olmuş ufak tefek ayarları yapılcak daha sanırım fotolardan anladığm kadarı ile.
arkadaşlar teşekkür ederim, koray sağolsun benim yerime tüm sorulara cvp vermiş..
fotolar tam olarak bitmemiş haliyle çekildi, bakarsanız hala aracın içinde koltukları falan naylon kaplı, ilk foto jantlar değişirken çekilmiş, bazı aksesuarları monte edilmemiş halde ve bi çok fitil takılı halde değil o fotolarda, o nedenle tam bi bütünlük yok ama şimdi neredeyse tamamlandı.
Selçuk umarım daha farklı bi garaiplik yoktur, varsada sole, daha parayı ödemedim servise hemen gidiim yaptıriim :p
kardeş hayırlı olsun,çok gzl olmuş araban...allah kaza bela vermesin inşallah,güle güle kullan kardeş...son halinide bekliorum merakla...tkrardan hayırlı olsun :icon_tup:
olm boşver ödeme servise para furkan gerek yok :) bu arada lastikler iyi parlamış mı kanka serdarla baya uğraştık cuma günü serviste:)
eyvallah furkan bişey değil kardeşim ne demek silikon sprey gibi birşey sıkıyon bırakıyon öle alırım ben sana hediye olarak ayıp ettin :) bu arada ne zman gezdiriyon beni yaw
k-vtec ile tertemiz kıpkırmızı bir şekilde bekliyorum bak
tamam erdal ne zmn istersen ama şimdi havuza gidiyorum yine melihteyim :) seni arcaktım ama staj muhabbetine yine yalan olurdu die aramadım ama müsaitsen gel yeri biliyosun D:D:D