Masallah :)) sag tarafin usa parki yanmiyor sanirim.cogunluk beyaz janti begenmemis ama bence olmus .citalar benimde gozume carpti.baska bir on ek dusunulebilir .Allah kaza bela vermesin :)
Printable View
Masallah :)) sag tarafin usa parki yanmiyor sanirim.cogunluk beyaz janti begenmemis ama bence olmus .citalar benimde gozume carpti.baska bir on ek dusunulebilir .Allah kaza bela vermesin :)
İlk fotoğrafı görünce yurt dışı sandım. Maşallah :)
gece gece of dedirtti ama bide sis olursa tadından yenmez MAŞALLAH
maşallah ALLAH kaza bela vermesin renk seçimi güzel jantlar orjinal renginde kalsaydı nasıl olurdu acaba :soru:
En güzel Ek'lerden birisi Maşallah çok beğendim :) sadece gözüme takılan sol tarafın kamberi biraz daha açık geldi çekim açısından galiba :D
Maşallah çok güzel olmuş. Kaput içi rengarenk olayı çok beğendim :D
Harika olmuş jantlar ayrı bir güzel maaşallah allah kaza bela vermesin
jantları nasıl yaptırdınız merak ettim dogrusu ?
Tampon cıtaları ve arka honda arması şart
güle güle kullanın maaşallah.....
Dostum daha ayrıntılı baktımda sanki ön ve arka tamponlar bi düzeltme istiyor far altları panelin yanı ve tampon kulakları tam oturmamış sankii ön ve arkada dahil.. Kaput altında çok farklı ve tarz fakat o filtreyi bu araca yakıştıramadım....:( ...Jantların konusunda da ben gayet beğendim hatta önleri 15 arkaları 16 yapman çook iyi olmuşş hem arkadan o jantın verdiği dolgunluğu almışsın hemde önden basıklığı almışsın aracın duruşunda çok büyük etkisi varr....Gerçekten emek verilmiş bi araç belli son olarak arka tampon çıtaları çıkmacılar da nette birçok defa denk gelmiştim hatta bu sitede bile vardı diye hatırlıyorum....kazasız belasızzz....
bu 2. yorumum :D
Çok hoş olmuş maşallah :)
masallah cok farklı olmuş
Maşallah çok güzel olmuş. Renk ve jant çok farklı hava katmış tam yurt dışı hesabı :)
Yorumun bittiği yer dilimi yuttum diyebilirim tütütütü 41 kere hatta 82 kere :D MaşAllah kazasız belasız..
Coğu arkadaşında dediği gibi yurt dışı gibi görünüyor ilk bakıldıgında.Cidden güzel emek var ama üzerinde.Tam zevk arabası olmuş :)
Allah herkesin gönlüne göre versin yada yapmayı nasip etsin inşallah. teşekkürler.
Emeğinize sağlık
Maşallah
çıta iptali hoş olmuş spoon kanat sart güle güle kazasız belasız bin güzel araç
Bizim bu forum üyelerini anlamıyorum,zımba gibi duran arabalarda bile ufak tefek kusurlar arayıp yazıyorlar şaşırıyorum .
Genelde yorumlar = Maşallah ama şurası şöyle burası böyle vs..
Daha iyisini dört dörtlük yapacak olan varsa yapsın ,bana göre dört dörtlük bu araba .
Sahibini de tanımıyorum .
maşallah hocam bu kadar tatlısını görmedim Allah kazadan belada korusun bu araçda gördüğün en iyi en güzel araçdan biridir.
çok güzel çok beyendim:icon_tup:
Çok tatlı olmuş rengi ve jantları on üzerinden on puan. çok tadında yahu :) maşallah
Farklı ve güzel olmuş
çıta iptali hoş olmuş yazan arkadaş :D of abi
maşallah tekrar on numara kazasız belasız çiziksiz
Masallah cok ıyı kazasız belasız
maşallah çok hoşuma gitti ciddi anlamda farklı ve güzel olmuş emeğinize sağlık.
maşallah araca kazasız belasız kullanmanız dileklerimle.
Bu iş zevk işi. herkesin zevkinin aynı olduğunu düşünsenize:) hiçbirşeyin tadı kalmazdı.. yalan yok , kimine çok uyuz oluyorum. hayırlı olsundan önce , bu jant ne ? bu rengi çokmu aradın ? gibi yorumlar oluyo..yapçak bişey yok alıştım artık.. ben bu aracı kırmızı yapardım , herkes beğenirdi. bu sefer hem farklı hemde güzel görünsün istedim , oda oldu (bence)..
Kötü eleştiri kaldıramıyosan , burda fotoğraflarını paylaşmamak en iyisi..
Fena duruyor maşallah.
O tarz yorum yapanlara nfs 2 şiddetle tavsiyedir maşallah abi arabana ;)
Gerçekten güzel bir aracınız var elinize sağlık.
Renk çok hoşuma gitti.
çok tatlı olmuş farklı bir renk ama bir o kadar da güzel bir renk :) birde kaput altını rengarenk yapmayaydın iyiydi :D
aracın rengi jantları çok güzel olmuş. kaput altıda değişik olmuş güzel bence. sürekli gördüğümüz araçlardan farklı eline sağlık