bronz çok koyu kaçmış boğmuş bence , açık tonlar daha iyi olurdu![]()
bronz çok koyu kaçmış boğmuş bence , açık tonlar daha iyi olurdu![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
facebook üzerinden mutlu lastikden aldım. linki aşağıda gönderiyorum. bir kaç resmin daha var.
http://www.facebook.com/MutluLastik/photos_stream
4*100 17 jant pek yok birde tabi et değeri 40 ve üzeri olması gerek sonuç iyice daralıyor. te37 et değeri 35 sürtme ihtimali yüksek advan racing var onu daha önce kullandım oda sürtme yaptı. geriyede pek seçenek kalmadı benim aldığım mugen mf10 et değeri 42 - mini cooper jantlarıda 45 et değeri bunlar sürtme yapmıyor araç dip basıkta iken.
Ewet okan kardesim ilanimizi koyduk eger satilirsa erdeme onerdigim janti alabilirim. Erdem bende -2.5 camber oldugu icin kurtariyorum sanirim cun suan ki jantlarimda anormal ofsetli. Resimlerde belli olmuyor ama yukaridan bir resim cekerim gunduz anlarsin durumu :-)
önlerde 2.50 camberde rot ayarsız oluyor benim bildiğim en fazla 1.60 oluyor ki bendekiler öyle daha fazlası olmuyor. ben xxr527 yi taktım 17 leri direk çamurluğa oturmuştu lastik önler arkaları hiç takmadık bile. bana önerdiğin jantlarda güzel yeni bir model hem onlar zaten olur fazla ofseti yok et değeride 38 falandır onların
doğru biliyorsun araç camberdan dolayı sağa sola çekiyor. kasislerden geçerkende eğer sessiz bir ortamdaysan duyabiliyorsun rottan acayip sesler geliyor. bu xyz drift ağırlıklı coil olduğu için ayarlar ve ölçüler abartı kaçıyor bizim kupayıda zorluyor. 17" janta geçmemler yürüyenimi komple elden geçireceğim.
mugen spoiler takıldı.beyaz orta kısmı metalik füme.sırada makyajlı ön tampon ekini taktırıcam
jantlar konusunda kararsızım bu renk kalsın mı yoksa beyaz mı?
jant bence nokta atışı olmuş çok güzel duruyor
mercekli far bulabilirseniz çok hoş olur artık sıra k20 swap olsun bari![]()
![]()
Bence bu sekilde kalsin.
Ama jantlar Ep3 janti olsaydi kesinlikle o da beyaz olsun derdim.
Bir de kismetse ben de Xyz alacagim aracim icin ve ya 17" OZ Ultraleggera ile ya da 17" Enkei Rpf1 ile kullanacagim. Lastik ise 205/40-17 olacak. Herhangi bir sikinti yasar miyim bu bahsettiginiz ayarlarda vs?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)