teşekkürler okan allah kimseye kaza bela vermesin
Bende Ankaradaki mi dicektimMaşallah araca hayırlı olsun
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
doğru kardeşim 1.6 sport ilanlarında cut plakalı araçtı. öncesi 07 coc olan araç şimdide 34 olucak artık
düzgün manuelleri epey az piyasada, hint kumaşı gibi araba almışsın gerçekten
nazar değmesin
Ne mutlu Türküm diyene
ilanda gördüm zaten otobüs biletini aldım direk bir kaç kişide referans oldu araca okanın arkadaşlarından. boya cihazı ile baktık 3 parça boyalı. umarım böyle saklayabilirim.
egzoz gerçekten fena yolda gelirken abi bas diye yalvaran oldu gerçekten egzoz sevmeyen biri olarak ben bile kalsın sökmeyelim dedim. fakat aracın gidişine artısmı olur eksi mi bilemiyorum. kat yok orta yok sonda orjinal susturucu. sondaki susturucunun hemen arkasında varex tarzı bir uzaktan kumandalı egzoz var 51 lik yada daha kalın bir boru çekilmiş.
Detaylı fotoları bekliyoruz meraklandırdı gerçekten Maşallah araca![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
makyajsız alıp ugrasana kadar bole daha ıyı oldu erdem sadece jantlar yeter bakalım typer jantı benımkınde nası olucak
yanlış hatırlamıyorsam ilan açıklamasında da yazıyordu galiba; gelip görünce almadan gitmezsiniz diyeadam haklıymış demekki..
filtre kiti de var mı? kumandalıysa çok iyi polislerle de fazla muhattap olmazsın aç/kapa, en azından hevesini alana kadar kalsın derim bence
Ne mutlu Türküm diyene
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)